Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 11:19

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ομάδες Volleyleague στο τουρνουά του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της με αντιπάλους από τη μεγάλη κατηγορία θα έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, στο δυνατό τουρνουά που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθούν η ΑΕΚ, το Μαρκόπουλο και οι Αμαζόνες, που συμμετέχουν στη Volleyleague γυναικών! Το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Παραλίας,
τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τις Αμαζόνες. Στις 8 μ.μ. θα παίξουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας με το Μαρκόπουλο. Την Κυριακή θα γίνουν οι τελικοί. Ο μικρός τελικός στις 3 το μεσημέρι και ο μεγάλος στις 6 το απόγευμα.

Στην τελετή των απονομών θα βρεθεί και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Απόλλωνας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών και μέχρι σήμερα έχει δώσει τρία φιλικά με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η πρεμιέρα αργεί ακόμα (7 Νοεμβρίου) και ο Μπάμπης Μυτσκίδης έχει το χρόνο να δουλέψει ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη. Για το τουρνουά στο Κλειστό δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία, με εξαίρεση την Ειρήνη Σακελλαρίου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.