Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 13:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Αισιόδοξος ο Ντάκουρης εν όψει Pre league

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Αισιόδοξος ο Ντάκουρης εν όψει Pre league

Θετικό βαθμό πήραν οι παίκτες της Καλαμάτας ‘80 στα τεστ που έδωσαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, κόντρα σε Πανιώνιο και Α..Σ. Κέρκης.

Δύο ομάδες που θα βρουν στο δρόμο τους και στην Pre league βόλεϊ ανδρών.

Μία νίκη και μία... ισοπαλία στα φιλικά

Οι “λύκοι” νίκησαν το Σάββατο στο "Ανδρέας Βαρίκας" της Νέας Σμύρνης με 3-1 σετ τον Πανιώνιο, ενώ την Κυριακή αναδείχθηκαν... ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα της Σάμου, σ’ ένα φιλικό που έγινε σε βοηθητικό γήπεδο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο δεν ενδείκνυται για αγώνες. Μάλιστα οι δύο ομάδες το είχαν στη διάθεσή τους μόνο για δύο ώρες (από τις 3 έως τις 5 μ.μ.) και έτσι δεν πρόλαβαν να παίξουν και πέμπτο σετ. Με τον Πανιώνιο η Καλαμάτα ‘80 πήρε και τα τρία σετ και κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, έγινε ένα ακόμα σετ, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι.
Ο Παναγιώτης Ντάκουρης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες (απουσίαζε μόνο ο Μπλάουελ) και είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
“Και οι δύο ομάδες που παίξαμε ήταν πάρα πολύ καλές και ανταγωνιστικές. Εχουμε χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε αισιόδοξοι”, λέει ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80, η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει το Νοέμβριο.
Γι’ αυτό και το τεχνικό τιμ έχει κλείσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας. Το Σαββατοκύριακο ο φιλόδοξος σύλλογος θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού στη Νέα Ερυθραία, στο οποίο εκτός από
τους διοργανωτές, συμμετέχουν ακόμα ο Πανιώνιος και η Ολυμπιάδα Πατρών. Την πρώτη μέρα του τουρνουά, η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει με τον Πανιώνιο (Σάββατο 8 μ.μ.). Ολες οι ομάδες, με εξαίρεση την
Ολυμπιάδα (Α2) μετέχουν στην pre league. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα η Καλαμάτα ‘80 έχει δώσει πέντε φιλικά με απολογισμό τρεις νίκες (με Α.Ο. Αιγιαλέων (2) και Πανιώνιο), μία ισοπαλία (με Α.Σ. Κέρκης) και μια ήττα από τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό.