Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2021 16:30

Volley League ανδρών: Αναβλήθηκαν τα Μίλων - Ολυμπιακός και Κηφισιά - Φοίνικας

Γράφτηκε από τον
Volley League ανδρών: Αναβλήθηκαν τα Μίλων - Ολυμπιακός και Κηφισιά - Φοίνικας

Δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον προς το παρόν, διακοπή στη Volley League των ανδρών, ωστόσο αναβλήθηκαν τα ματς Μίλων - Ολυμπιακός και Κηφισιά - Φοίνικας λόγω κρουσμάτων.

Η λύση της αναβολής δύο παιχνιδιών και όχι της διακοπής του πρωταθλήματος προτιμήθηκε από την ΕΣΑΠ μετά το μπαράζ κρουσμάτων κορονοϊού.

Έτσι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League των ανδρών δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Μίλων - Ολυμπιακός και Κηφισιά - Φοίνικας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για το Μίλων - Ολυμπιακός: "Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός για θετικά τεστ covid-19 σε αθλητές της ομάδας ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α. Κατόπιν αναβλήθηκε ο αγώνας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 12η αγωνιστική".

Η ανακοίνωση για το Κηφισιά - Φοίνικας: "Στον προγραμματισμένο επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα ONEX ανιχνεύτηκαν εκ νέου θετικά κρούσματα Covid-19. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Κατά συνέπεια, ο αγώνας της 12ης Αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στον Α.Ο.Π. Κηφισιάς και στον Α.Ο. Φοίνικα ONEX αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας".

Πηγή: sport24.gr