Δευτέρα, 31 Μάιος 2021 15:17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Λίγες αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Λίγες αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν

Στο ίδιο έμψυχο υλικό, αλλά και κάποιες μεταγραφικές προσθήκες θα στηριχθεί η Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα της Pre League της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη, έχουν ολοκληρώσει το σχεδιασμό σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι ανακοινώσεις σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον δυναμικό από την αρχή της φετινής χρονιάς, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα εκτός του Νίκου Ντόντη, ο οποίος αποχώρησε. Μάλιστα σε αυτούς που έμειναν θα προστεθούν αυτοί που θα αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι και θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή και ανταγωνιστική την ομάδα ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο της ανόδου στη Volley League ανδρών. Στα παραπάνω αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης: “Ουσιαστικά ο σχεδιασμός σε ότι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ έχει τελειώσει. Ολοι οι παίκτες που ήταν στο ρόστερ αυτή τη χρονιά, παρέμειναν στην ομάδα εκτός του Νίκου Ντόντη. Από εκεί και πέρα έχουν ήδη γίνει κάποιες μεταγραφές, οι οποίες θα ανακοινωθούν από την ομάδα. Ενισχυθήκαμε ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι από πέρσι και η ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στη Volley League”.
Σε ερώτηση μας αν έχει επηρεάσει τους παίκτες η αναστολή των πρωταθλημάτων και γενικά της αθλητικής δραστηριότητας, λόγω του κορονοϊού, ο προπονητής των “Λύκων”, μας είπε: “Ολοι οι παίκτες είχαν μείνει εδώ στην Καλαμάτα και έκαναν προπόνηση σε ατομικό επίπεδο, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από το Νοέμβριο μέχρι τώρα δεν έχουν σταματήσει καθόλου. Με το που μας έδωσαν το πράσινο φως πριν από δύο εβδομάδα, μπήκαν στο γήπεδο και κάνουν προπονήσεις. Ουσιαστικά γίνεται προπόνηση που έχει στόχο να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος για να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Στις αρχές Οκτωβρίου έχουν πει για έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσουμε προετοιμασία”.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι ομάδες που ήταν στη κατηγορία και την σεζόν που πέρασε. Αναφερόμενος σε αυτό το θέμα ο κ. Ντάκουρης μας είπε: “Οι ομάδες παραμένουν οι ίδιες θα είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μετά τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των 6 ομάδων, τρεις ομάδες από κάθε όμιλο και θα διεξαχθεί νέο πρωτάθλημα μέσα από το οποίο θα βγουν και οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ”.