Τετάρτη, 14 Ιούλιος 2021 13:27

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΠ: Στη β’ φάση προκρίθηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλων Καλαμάτας τερμάτισε στην πρώτη θέση του Γ’ ομίλου του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕΠ και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη β’ φάση μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών την Κυριακή το βράδυ.

Η Καλαματιανή ομάδα πέρασε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος αήττητη και μόνο με νίκες, αφού κέρδισε και στα τέσσερα παιχνίδια.
Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με την Σπαρτιατικό, οι αθλήτριες του Απόλλωνα επιφύλασσαν έκπληξη στη νεαρή συμπαίκτρια τους Μαρία Χριστόπουλου. Συγκεκριμένα της είχαν ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλια της και της ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά. Επίσης η προπονήτρια Βιβή Τασιοπούλου έδωσε χρόνο συμμετοχής στη νεαρή αθλήτρια στη διάρκεια του ματς.
Τη δεύτερη θέση πήρε ο Σπαρτιατικός, ο οποίος πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας στην 3η θέση το Ν.Ο.Κ. Ποσειδών.
Αναλυτικά η εικόνα στα τρία ματς του β’ γύρου είναι η ακόλουθη:

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ 3-1

Τα σετ: 25-12, 25-19, 16-25, 25-13
Το ματς διαιτήτευσαν οι Γιάννης Κανελλίδης, Γιώργος Ρηγάκος.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Κ. Σταυρόπουλος): Ρηγάκου, Κάκκα, Πλειώτα, Καπετανέα, Πετράκου, Φουντούκη, Μελά, Αϊβαλιώτη, Βλαχοκωσταντή (λ), Γκούμα.
ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ι. Σκαρτσίλης): Χειλά, Μπιρμπίλη, Χριστοφιλοπούλου, Σώκου, Γαλανοπούλου, Καράγιωργα, Ηλιοπούλου, Χρυσομάλλη, Καρρά (λ).

Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3

Τα σετ: 16-25, 13-25, 17-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή.
ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ι. Σκαρτσίλης): Ηλιοπούλου, Καράγιωργα, Χρυσομάλλη, Μπιρμπίλη, Χριστοφιλοπούλου, Σώκου, Τροχάτου, Χειλά, Ηλ. Παναγιωτοπούλου, Καρρά (λ), Β. Παναγιωτοπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Β. Τασιοπούλου): Γ. Χριστοπούλου, Κ. Σακελλαρίου, Σκουφά, Ε. Γιόλλα, Ν. Γιόλλα, Τσακάκου, Ε. Σακελλαρίου (λ), Μ. Χριστοπούλου, Μερκούρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 3-0

Τα σετ: 25-16, 25-9, 25-23.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Β. Τασιοπούλου): Γ. Χριστοπούλου, Ν. Γιόλλα, Σκουφά, Ε. Γιόλλα, Κ. Σακελλαρίου, Τσακάκου, Μ. Χριστοπούλου, Μετούσι, Ε. Σακελλαρίου (λ), Μερκούρη.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Αϊβαλιώτη, Γκούμα, Μελά, Κάκκα, Μπουρούνη, Πλειώτα, Βλαχοκωσταντή (λ).

Τα αποτελέσματα

4η αγωνιστική
Σπαρτιατικός – ΝΟΚ Ποσειδών 3-1
Ρεπό: Απόλλων Καλαμάτας

5η αγωνιστική
ΝΟΚ Ποσειδών – Απόλλων Κ. 0-3
Ρεπό: Σπαρτιατικός

6η αγωνιστική
Απόλλων Κ. – Σπαρτιατικός 3-0
Ρεπό: Ν.Ο.Κ. Ποσειδών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Απόλλων Κ. 12-2 12
2. Σπαρτιατικός 7-8 9
3. ΝΟΚ Ποσειδών 3-12 0

Αντίπαλος του Απόλλωνα Καλαμάτας στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ, είναι η ομώνυμη ομάδα της Πάτρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί χθες αργά το απόγευμα.