Τρίτη, 17 Αύγουστος 2021 10:55

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παναθηναϊκός Κηφισιά και ΟΦΗ στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Παναθηναϊκός Κηφισιά και ΟΦΗ  στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Τρεις ομάδες της Volley League Ανδρών, τον Παναθηναϊκό, την Κηφισιά και τον ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει η Καλαμάτα ‘80 στο πλαίσιο του τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, που θα διοργανώσει φέτος για 5η σερί χρονιά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 1 με 3 Οκτωβρίου και θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, μιας και θα γίνει με τη μορφή φιλικών αγώνων, όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες.

Για το τουρνουά, η διοίκηση των “Λύκων” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του πρωταθλήματος της PreLeague ανδρών, σχεδιάσαμε και οργανώνουμε το 5ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”. Στο τουρνουά μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου, αποδέχθηκαν την πρόσκληση και μας κάνουν την τιμή να παρευρεθούν 3 ομάδες από την ανώτερη κατηγορία, VolleyLeague Α1 ανδρών. Οι φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την ομάδα μας, για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τις ομάδες του ιστορικού Παναθηναϊκού Α.Ο (Panathinaikos), του ΑΟ Κηφισιάς (Kifissia Volley A.C.) και του ΟΦΗ (O.F.I. Crete volleyball). Φέτος αλλάζουμε το Format του τουρνουά μας πραγματοποιώντας 2 έξτρα παιχνίδια για όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους. Έτσι το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες με δύο αγώνες η καθεμία ξεκινώντας από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα, οι παράλληλες δράσεις του τουρνουά και οι κανονισμοί για την ασφαλή παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες θα ανακοινωθούν σε επόμενη δημοσίευση. Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας”.

Πρώτη στις 30 Αυγούστου

Η Καλαμάτα ‘80 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης σε σχετική ερώτηση για την κλήρωση του πρωταθλήματος, μας είπε: “Δε νομίζω ότι σε ένα τόσο μικρό πρωτάθλημα παίζει ρόλο η κλήρωση. Οπότε όποιο παιχνίδι και να δίναμε πρώτο δεν έχει σημασία. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας”. Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση και εκείνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός ακόμη αθλητή στη θέση του πασαδόρου. Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους όλοι οι αθλητές από τον υπάρχον δυναμικό και το τελευταίο διάστημα, ενώ ο μοναδικός παίκτης που αποχώρησε είναι ο Νίκος Ντόντης.

Π.Π.