Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 11:03

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80 (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα ‘80 (βίντεο-φωτογραφίες)

Με μοναδικό στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, η Καλαμάτα ‘80 ξεκίνησε χθες προετοιμασία.

Οι “λύκοι” έκαναν την πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Ντάκουρη και του συνεργάτη του Στέφανου Μάνα, που ανανέωσαν την συνεργασία τους, όπως και το σύνολο των παικτών, με εξαίρεση τον Ντόντη.

Η Καλαμάτα ‘80 απέκτησε και τρεις πρωτοκλασάτους βολεϊμπολίστες (Πελεκούδας, Χριστόφας, Χαραλαμπίδης), που την καθιστούν ως ένα από τα φαβορί στην Pre League ανδρών. Κάτι που ίσχυε και πέρυσι, αλλά το πρωτάθλημα δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Βλάσσης ευελπιστεί ότι φέτος θα κυλήσουν όλα ομαλά και με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθει η άνοδος.
“Είναι μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες, όπως ήταν και πέρυσι. Είμαστε πιο ισχυροί. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας δει, γιατί αυτός είναι ο κινητήριος μοχλός. Θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια και θα προσφέρουμε θέαμα”, σημειώνει ο κ. Βλάσσης.
Οσο για τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έγιναν τονίζει: “Είμαστε μια νοικοκυρεμένη ομάδα και γι’ αυτό έρχονται υψηλής αξίας αθλητές. Δεν είμαστε εκατομμυριούχοι, αλλά συνεπείς. Δεν θα ερχόντουσαν βέβαια, αν δεν είχαμε στόχο την άνοδο”.

Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης, δήλωσε ότι η ομάδα έχει το πληρέστερο ρόστερ, με παίκτες που άλλες συνθήκες θα έρχονταν μόνο για... διακοπές στην Καλαμάτα. Οσο για τους αντιπάλους της Καλαμάτας ‘80 επισήμανε ότι: “Ξέρουμε τι έχουν κάνει λίγο πολύ, τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε”.
Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν και τα νέα αποκτήματα. Ο Νίκος Χριστόφας που πήρε πρώτος τον λόγο δήλωσε ότι: “Ηρθα σ’ ένα υγιή σωματείο με πολύ καλό κλίμα και οργάνωση. Θα είμαστε από τα φαβορί για την άνοδο”.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε η άνοδος είναι και προσωπικός του στόχος. “Να δείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει κάτι το διαφορετικό”, πρόσθεσε ακόμα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ενώ σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί να μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, εφόσον πάρει το εισιτήριο της ανόδου είπε: “Tου χρόνου είναι πολύ μακριά. Δεν έχω σκεφτεί άλλα πράγματα για να σκεφτώ αυτό. Δεν μπορώ να αποκλείσω όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο”. Ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης σημείωσε ότι η ομαδα έχει πολύ καλό υλικό και στόχος ξεκάθαρα είναι η άνοδος, αλλά και να το ευχαριστηθούν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Από τους παλιούς, ο Κώστας Δημητούλης είπε ότι “Με υγεία και θέληση όλα γίνονται. Ο στόχος είναι η άνοδος πιο ξεκάθαρα από ποτέ” , ενώ ο Βαγγέλης Ντάκουρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η άνοδος μπορεί να επιτευχθεί.