Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2021 14:21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτα φιλικά με Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτα φιλικά με Πανιώνιο

Η ώρα για το... μοντάρισμα της Καλαμάτας ‘80 έφθασε, καθώς ξεκινούν από σήμερα τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει της πρεμιέρας στην Pre League βόλεϊ ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό τον Πανιώνιο, σ’ ένα αρκετά δυνατό τεστ, που θα δώσει την ευκαιρία στον Παναγιώτη Ντάκουρη να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Καλαμάτα ‘80 θα δώσει φιλικό και την Κυριακή, με τον ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο, με τη μόνη διαφορά ότι ο αγώνας της Κυριακής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ.
Οι “λύκοι” με ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι η είσοδος στα φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα είναι δωρεάν και προσθέτουν: “Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο επιτρέπεται σε ποσοστό 60% της χωρητικότητας του Σταδίου η παρουσία θεατών ως εξής:
-για ενήλικους ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης
-για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί με επίδειξη PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών
-για ανηλίκους έως 12 ετών εκτός των ανωτέρω, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με Self Test.
Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο κατά τον έλεγχο, παρακαλούνται να έχουν όσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από κοντά, να έχουν διαθέσιμα τα πιστοποιητικά τους. Η διαδικασία εισόδου είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από την Γ.Γ.Α”.