Πέμπτη, 21 Οκτώβριος 2021 13:56

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Επίσημο ματς μετά από 595 μέρες!

Γράφτηκε από τον

Η αναμονή φθάνει στο τέλος της για την Καλαμάτα ‘80, καθώς το Σάββατο ξεκινά το ταξίδι στην Preleague βόλεϊ ανδρών, όπου στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Οι “λύκοι” θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό και αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς μετά από 595 μέρες, αφού το πρωτάθλημα δεν διεξήχθη πέρυσι λόγω της πανδημίας.
“Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 595 ημέρες μετά το τελευταίο μας επίσημο παιχνίδι, η ομάδα μας ξεκινάει το ταξίδι στην φετινή PreleagueMen, ένα ταξίδι που στο τέλος του ευελπιστούμε να μας βρει να πανηγυρίζουμε την πραγματοποίηση του ονείρου, της ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινάνε από το Κλειστό της Νέας Ερυθραίας "Στέλιος Καλαϊτζής", όπου μας υποδέχεται μια ομάδα παραδοσιακά δυνατή, ο Πανερυθραϊκός. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 14 Δεκεμβρίου του 2019, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 σετ ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 για την επιστροφή στη δράση.
Χθες έγιναν γνωστοί και διαιτητές της πρεμιέρας. Στη Νέα Ερυθραία θα βρεθούν οι Πρέντζας, και Τσίτσικας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στον πρώτο όμιλο και οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Σάββατο

Πανερυθραϊκός - Καλαμάτα 80 (5.30 μ.μ.)
Πρέντζας, Τσίτσικας
Α.Ο. Αιγιαλέων - Πανιώνιος (7 μ.μ.)
Γεράνιος, Λιναρδάτος
Α.Σ. Κέρκης – Α.Ε.Κ (7 μ.μ.)
Χρηστίδης, Παπαχατζής