Δευτέρα, 01 Νοέμβριος 2021 12:07

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0: Διπλασίασε τις νίκες της (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0: Διπλασίασε τις νίκες της (φωτό)

Παίζοντας με την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Καλαμάτα ‘80 κέρδισε το Σάββατο στο Κλειστό τον Πανιώνιο με 3-0 σετ ξεκινώντας με νίκη και τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Pre League.

Οι “Λύκοι” μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένη για να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παρότι απέναντι τους είχαν ένα δύσκολο αντίπαλο, ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο στόχος τους και στο τέλος πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που τους έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων και ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία”, μετά το τέλος του αγώνα. “Ουσιαστικά ήταν η πρώτη αγωνιστική για εμάς εντός έδρας με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: “Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν πολύ δύσκολος παιχνίδι και θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Πανιώνιος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα που παίζει πολύ άμυνα. Δείξαμε ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε τον έλεγχο και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αφενός δεν αποσυντονίστηκαν από τη διακοπή και από την καυτή ατμόσφαιρα που μας προσέφεραν οι οπαδοί του Πανιωνίου”.
Σε ερώτηση σχετικά με τις δύο συνεχόμενες νίκες ανέφερε: “Σαφώς είναι καλό το ξεκίνημα, αλλά όπως έχω ξαναπεί το πρωάθλημα είναι μαραθώνιος. Και εμείς προσπαθούμε να είμαστε επικεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Κλείνοντας να πω ότι ευχαριστούμε τον καλαματιανό κόσμο ο οποίος ήρθε και στήριξε την προσπάθεια μας και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα παιδιά στις προπονήσεις και τους αγώνες”.

“Ντου” από τους Πάνθηρες

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η είσοδος των οργανωνένων φίλων του Πανιωνίου, του συνδέσμου “Πάνθηρες” στις αρχές του δεύτερου σετ και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Λίγα λεπτά μετά και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ η Καλαμάτα ‘80 με 6-4 ο διαιτητής του αγώνα Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος, προχώρησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα, αφού σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο Covid-19 έπρεπε οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν και να περάσουν από τον έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί ότι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ώστε στη συνέχεια να μπουν κανονικά στο γήπεδο. Ηταν γύρω στα 50 άτομα που υποστήριξαν δυναμικά την ομάδα τους, ενώ στη διάρκεια της παρουσίας τους “άφησαν” την ταυτότητα τους στους τοίχους του γηπέδου με συνθήματα και τον τίτλο του συνδέσμου τους, αλλά και πάνω στην κερκίδα όπου κόλλησαν αρκετά αυτοκόλλητα.
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-21.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος, Παναγιώτης Χανδρινός.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Χαραλαμπίδης, Πελεκούδας, Παλέντζας, Κατσιαφλάκας, Χριστόφας, Ε. Ντάκουρης (λ), Στάμος. Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Ξεροβάσιλας, Κανελλόπουλος, Μπούρα (λ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Θεοδωρόπουλος): Βασιλακόπουλος, Σαλωνίτης, Μακράκης, Κωνσταντινίδης, Λέλος, Χατζηνικολάου, Καφούρος (λ), Φύτρος, Κάλφας, Κουφόπουλος, Μπεζάνι, Βλαβιανός, Κουτσούρης (λ).

 

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστική)
Πανερυθραϊκός - ΑΣ Κέρκης 1-3
ΑΕΚ - ΑΟ Αιγιαλέων 3-2
Καλαμάτα ’80 - Πανιώνιος 3-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Καλαμάτα ’80 6-0 6
-. ΑΣ Κέρκης 6-1 6
3. Πανιώνιος 3-4 3
4. ΑΟ Αιγιαλέων 3-6 1
5. Πανερυθραϊκός 1-6 0
-. ΑΕΚ 3-5 -2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 6/11/2021)
ΑΟ Αιγιαλέων - Πανερυθραϊκός
Πανιώνιος - ΑΕΚ
ΑΣ Κέρκης - Καλαμάτα ’80

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστική)
ΑΕ Κομοτηνής - Πήγασος Πολίχνης 0-3
Αρης - ΣΦΚ Πιερικός 3-1
Αριστοτέλης - ΑΣ Αθλος 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. ΑΣ Αθλος 6-3 5
-. Πήγασος Π. 6-2 5
3. Αριστοτέλης 5-3 4
-. Αρης 5-4 4
5. ΣΦΚ Πιερικός 2-6 0
-. ΑΕ Κομοτηνής 0-6 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 6/11/2021)
ΣΦΚ Πιερικός – ΑΕ Κομοτηνής
ΑΣ Αθλος – Αρης
Πήγασος Πολίχνης - Αριστοτέλης