Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2021 14:07

ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε το Σάββατο ο Απόλλωνας που έχασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών από τον ΑΠΣ Ναύαρχο Βότση.

Στην Καλαμαριά στην έδρα του Ναυάρχου Βότση σταμάτησε το αήττητο σερί του Απόλλωνα Καλαμάτας, που διατηρούσε για σχεδόν 2 χρόνια.
Η ασπρόμαυρη ομάδα έκανε την προσπάθεια της και διεκδίκησε τη νίκη, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, που έχει τον ίδιο στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα πλέι οφ για άνοδο.
Το γήπεδο ήταν περίεργο, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης μιλώντας στην “Ελευθερία” μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτή η ήττα μπορεί να κάνει και καλό. Συγκεκριμένα τόνισε: “Εγινε ένα καλό παιχνίδι με μια καλή ομάδα, παλέψαμε, δεν ήμασταν σε καίρια σημεία ψύχραιμοι κάναμε λάθη. Μια ήττα που δεν έχει σημασία γιατί και οι δύο ομάδες θα περάσουν στη επόμενη φάση. Εγινε καλό παιχνίδι μας πίεσαν στη υποδοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως δεν πήγαμε άσχημα σε αυτό τον τομέα. Εκεί που δεν πήγαμε καλά ήταν στο τελευταίο σετ. Δεν πήγαμε καλά στο σέρβις χάσαμε πολλά, σε ένα αγωνιστικό χώρο, περίεργο θα τον χαρακτήριζα, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και από τις ήττες να μαθαίνουμε. Θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα, να δούμε και τα λάθη μας και να μπουν και τα κεφάλια μέσα. Μετρηθήκαμε με μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι καλή. Μετά από δύο χρόνια υποχρεωθήκαμε σε ήττα. Συνεχίζουμε, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Θα ηρεμήσουμε να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Ηλιούπολη”.
Τα σετ: 26-24, 20-25, 21-25, 25-20, 15-9.
ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κ. Ιωαννίδης): Ζωίδου, Τριλυράκη, Χατζηλάμπρου, Αλτίνη, Αργυρίου, Ακριβοπούλου, Ωραιοπούλου (λ), Παλλικάρη, Καψαμπέλη (λ), Βαμβακίδου, Κεραμιτσοπούλου, Σκουλούδη, Καραντάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Βενέτη, Τόσι, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Θεοδωρακέα, Καραμούντζου, Γκιαούρη (λ). Επαιξαν Κόλλια, Τσάτουμα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΦΟ Βριλησσίων – ΑΓΣ Αρτεμις 3-0
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – Απόλλων Κ. 3-2
ΓΣ Ηλιούπολης – Χ.Α.Ν.Θ. 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 12-3 11
2. Απόλλων Καλαμάτας 11-4 10
3. ΦΟ Βριλησσίων 8-6 6
4. Χ.Α.Ν.Θ. 6-9 5
4. ΓΣ Ηλιούπολης 5-11 3
5. ΑΓΣ Αρτεμις 3-12 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 20/11/2021)
ΑΓΣ Αρτεμις – ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση
Απόλλων Καλαμάτας – ΓΣ Ηλιούπολης
(Κυριακή 21/11/2021)
Χ.Α.Ν.Θ. – ΦΟ Βριλησσίων