Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 13:20

ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Ακρίτας πήρε το ντέρμπι με ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΒΌΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:  Ο Ακρίτας πήρε το ντέρμπι με ΝΟΚ

Την τέταρτη σερί νίκη σημείωσε ο Α.Ο. Ακρίτας, επικρατώντας στο καλαματιανό ντέρμπι με 3-1 σετ του ΝΟΚ στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής βόλεϊ γυναικών (Η' όμιλος-β' υποόμιλος).

Μια νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της πρώτης τριάδας που οδηγεί στα play-off ανόδου στην Α2. Να σημειωθεί ότι τον όμιλο ανόδου συμπληρώνουν οι τρεις πρώτες ομάδες του άλλου υποομίλου με την Παναχαικη, Ερυθρό Αστέρα και Παμβοχαικό να έχουν το προβάδισμα μέχρι τώρα.

Οσον αφορά το ματς με το ΝΟΚ, ο Α.Ο. Ακρίτας δεν είχε καλή εμφάνιση και διάρκεια στην απόδοσή του. Αν και ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα στο δεύτερο σετ χαλάρωσε με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον Ν.Ο.Κ να ξανά μπει στο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι αθλήτριες του Α.Ο. Ακρίτα, κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος ενός τοπικού ντέρμπι, ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν μια καθαρή νίκη.
Ακολουθεί την Κυριακή το δύσκολο ματς με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Ιριδας, σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς καθώς στον όμιλο ανόδου μεταφέρεται η βαθμολογία των αγώνων μεταξύ των τριών πρώτων ομάδων της κανονικής περιόδου.
Τα σετ: 18-25, 29-27, 19-25, 13-25
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Χαραλαμπίδης): Φωτεινακη Κατερίνα, Μαθιουδάκη Νίκη, Μπαγιώκου Μυρτώ, Μπότη Καλλιρόη, Ιωαννίδη Χριστίνα, Σταυροπούλου Πηνελόπη, Μπαστακού Σταυρούλα (λ), Καραβανά Ελεάνα, Λίκα Αγγελική (λ), Βολανάκη Παναγιώτα, Κούρτη Κλαρίτα, Χαλβατσιωτη Παναγιώτα, Πετεινάρη Μαίρη, Μπότη Θεοδώρα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Η’ ΟΜΙΛΟΣ (Β υποόμιλος)
(8η αγωνιστική)
ΝΟΚ - ΑΟ Ακρίτας 1-3
Σπαρτιατικός – Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης 3-2
Ιρις - Μεσσηνιακός 3-0
Ρεπό: ΑΟ Αλκυών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγωνιστικές)
1. Ιρις 20 (21-2)
2. Α.Ο Ακρίτας 16 (18-7)
3. Σπαρτιατικός 15 (18-11)
4. Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης 10 (12-14)
5. Μεσσηνιακός 6 (10-17)
6. ΝΟΚ 4 (7-20)
7. ΑΟ Αλκυών 1 (2-18)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ Ακρίτας - Ιρις
Μεσσηνιακός - Σπαρτιατικός
Α.Σ.ΠΕ. Τρίπολης - ΑΟ Αλκυών
Ρεπό: ΝΟΚ