Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2021 15:10

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Στο φάιναλ φορ Πελοποννήσου προκρίθηκε ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση του στο φάιναλ φορ νεανίδων Πελοποννήσου πήρε ο Απόλλων Καλαμάτας, ο οποίος κέρδισε την περασμένη Πέμπτη και στο 2ο παιχνίδι, την Παναχαϊκή με 3-0 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα είχε επικρατήσει στο πρώτο αγώνα στην Πάτρα με 3-1 και με τη δεύτερη νίκη της, στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας πήρε το ένα από τα εισιτήρια για το φάιναλ 4. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 8 χρόνια ομάδα της Καλαμάτας καταφέρνει να προκριθεί στους “4” της Πελοποννήσου.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, η Καλαματιανή ομάδα χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει τη νίκη.
Τα σετ: 25-15, 25-20, 25-20.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Χανδρινός.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Β. Τασιοπούλου): Ε. Γιόλλα, Ε. Σακελλαρίου, Τσακάκου, Μερκούρη, Κ. Σακελλαρίου, Σκουφά, Παπαδοπούλου (λ). Στον πάγκο ήταν οι Ν. Γιόλλα, Γ. Χριστοπούλου, Μ. Χριστοπούλου.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ανδρ. Φαλιέρος): Κυριαζοπούλου, Αντωνοπούλου, Χαρακίδα, Σ. Μίντζα, Στ. Μίντζα, Κεραμιδά, Βασιλακοπούλου (λ).

Οι ομάδες του φάιναλ φορ

Την πρόκριση στο φάιναλ φορ νεανίδων εκτός από τον Απόλλωνα Καλαμάτας πήραν ο Απόλλων Πατρών η Ιρις Αργους και ο Σπαρτιατικός. Απομένει η αρμόδια επιτροπή της ΕΣΠΕΠ να ορίσει τις ημερομηνίες, τον τρόπο, αλλά και τόπο διεξαγωγής του φάιναλ 4.