Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 15:16

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σε ρυθμούς Ηλιούπολης ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Από το Σάββατο ξεκίνησε ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών με αντίπαλο την Ηλιόύπολη.

Η Καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε μίνι προετοιμασία στο διάστημα που υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοίου έτσι ώστε να διατηρήσουν οι αθλήτριες την αγωνιστική τους κατάσταση και να είναι έτοιμες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου, όπου έχει προγραμματιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της α’ φάσης.
Ο Απόλλωνας έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στον γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Volley League Γυναικών και το τελευταίο παιχνίδι που δίνει εκτός έδρα με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης έχει τυπική διαδικασία. Βέβαια η ομάδα της πόλης μας θα επιδιώξει να κλείσει την α’ φάση με νίκη που θα την διατηρήσει στην 1η θέση του Β’ ομίλου. Από εκεί και πέρα ανοικτή είναι η 3η θέση και δύο ομάδες ο Φ.Ο. Βριλησσίων και η ΧΑΝΘ που θα βρεθούν αντιμέτωπες την τελευταία αγωνιστικιή, θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την είσοδο στον ίμιλο της ανόδου.
Αγωνιστικά ο Μπάμπης Μυτσκίδης υπολογίσει σε όλες τις αθλήτριες του, αφού όποια προβλήματα υπήρχαν από κορονοίο ή τραυματισμούς έχουν ξεπεραστεί και ήδη συμμετέχουν στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Το ερχόμενο Σάββατο 22 του μήνα, όπως προαναφέραμε, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Φ.Ο. Βριλησσίων – ΧΑΝΘ
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΓΣ Αρτεμις
ΓΣ Ηλιούπολης – Απόλλων Καλ.
* Τα παιχνίδια έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 6 μ.μ.

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή 9 αγωνιστικών η βαθμολογία στο 2ο όμιλο της Pre League Γυναικών έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Απόλλων Καλ. 26-4 25
2. ΑΠΣ Ναύαρχος Βότση 24-9 23
3. ΦΟ Βριλησσίων 16-17 12
4. ΧΑΝΘ15-19 12
5. ΓΣ Ηλιούπολης 13-23 8
6. ΑΓΣ Αρτεμις 5-27 1