Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 12:01

ΖΑΟΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Με ήττα ξεκίνησε τη β’ φάση

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 σετ από το ΖΑΟΝ γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα της β’ φάσης και στον Γ’ όμιλο της ανόδου.

Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο την προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στη Volley LeagueΓυναικών, αφού στο πρώτο ματς έπεσε αμαχητί γνωρίζοντας την ήττα, χωρίς να καταφέρει να πάρει σετ. Ηταν σαν να παραδόθηκε αμαχητί, αν εξαιρέσουμε την εικόνα στο πρώτο σετ, όπου οι αθλήτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη έβγαλαν τα στοιχεία εκείνα που είχαν σχεδιάσει στη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Ομως μετά το υπέρ τους 15-11 στη συνέχεια τα απανωτά λάθη και κυρίως στην υποδοχή, έφεραν το κακό αποτέλεσμα.
Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων και ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, κάναμε κάποια λάθη και μας στοίχισαν. Η αντίπαλη ομάδα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να επικρατήσει. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχαμε την ανάλογη απόδοση που έπρεπε να έχουμε για ένα τέτοιο ματς. Ηταν μια άσχημη ήττα γιατί δεν παλέψαμε καθόλου. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει πολύ για να δούμε στη συνέχεια πως θα παρουσιαστούμε. Στο πρώτο σετ πήγαμε καλά μέχρι ενός σημείου, όπου βγάλαμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και ήμασταν μπροστά στο σκορ με 15-11. Μετά κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν κακοί στην υποδοχή. Στη συνέχεια το ματς έγειρε υπέρ του ΖΑΟΝ και από εκεί και μετά ήταν καλύτερος σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη. Στο βόλεϊ μετράει η ψυχολογία, αν δεν παίζεις και με δικά σου λάθη ο αντίπαλος το εκμεταλλεύεται. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ηταν η πρώτη αγωνιστική και πρέπει να παλεύουμε τα παιχνίδια. Κάτι που δεν κάναμε στο σημερινό, όπου δεν παλέψαμε καθόλου”.
Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-18.
ΖΑΟΝ (Κ. Λιώσης): Σουβατζόγλου, Αργυροπούλου Ε., Γιοβάνη, Μικρουδάκη, Μποκή, Αναγνώστου / Αργυροπούλου Μ. (λ), Πικούλη (λ), Παπαδοπούλου, Ρεντούμη, Φουμάκη, Λουσίδη, Παπαδάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Θεοδωρακέα, Κόλλια, Βενέτη, Τόσι, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Γκιαούρη (λ), Ν. Γιόλλα (λ), Δημοπούλου, Καραμούτζου.


PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τα αποτελέσματα της
πρεμιέρας της β’ φάσης

Νικηφόρο ξεκίνημα για 3 ομάδες στην πρεμιέρα των αγώνων της Β’ φάσης στον Γ’ όμιλο της Pre League Γυναικών.
Αιγάλεω, ΖΑΟΝ και Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων ήταν οι τρεις ομάδες που ξεκίνησαν με νίκες τη δεύτερη φάση και έκαναν το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουν τα εισιτήρια που οδηγούν σε άνοδο στη Volley League Γυναικών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη Β’ φάση και το Γ’ όμιλο, καθώς και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(1η αγωνιστική)
Αιγάλεω – ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση 3-1
Ακ. Πρωτ. Πεύκων – Βριλήσσια 3-0
ΖΑΟΝ – Απόλλων Καλαμάτας 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. Αιγάλεω 3-1 3
-. ΖΑΟΝ 3-0 3
-. Ακ. Πρ. Πεύκων 3-0 3
4. Απόλλων Καλ. 0-3 0
-. Βριλήσσια 0-3 0
-. Ναύαρχου Βότση 0-3 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 5 Φεβρουαρίου)
ΖΑΟΝ – Αιγάλεω
Ναύαρχου Βότση – Ακ. Πρ. Πεύκων
Απόλλων Καλ. – Βριλήσσια