Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 13:52

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 3-0: Καλή εμφάνιση και άνετη νίκη

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε προχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου τον ΦΟ Βριλησσίων με 3-0 σετ.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από το ΖΑΟΝ, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Pre League γυναικών ο Απόλλωνας επέστρεψε στις επιτυχίες και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη επί της ομάδας των Βριλησσίων. Μάλιστα το πέτυχε πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο της να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Με την προχθεσινή εμφάνιση η Καλαματιανή ομάδα έδειξε πως βρίσκει ξανά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, αλλά και ότι ξεπερνά σιγά-σιγά κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα. Αυτά είχαν να κάνουν με μικροτραυματισμούς, ενώ κάποιες αθλήτριες επέστρεψαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μετά την περιπέτεια που είχαν με τον κορονοϊό.
Στο ματς του Σαββάτου ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με νέα εμφάνιση, καθώς οι αθλήτριες παρατάχθηκαν με γαλάζιες φανέλες και όπως φάνηκε από την εξέλιξη της αναμέτρησης αποδείχθηκαν γούρικες.
Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-19.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος και Γιάννης Κανελλίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Θεοδωρακέα, Αποστολοπούλου, Τόσι, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Βενέτη, Γκιαούρη (λ), Κόλλια, Δημοπούλου, Γρίβα, Ν. Γιόλλα (λ), Τσάτουμα, Καράμπελα, Σακελλαρίου.
ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Χρ. Τριανταφυλλόπουλος): Λογαρά, Σολωμού, Γιώτα, Ερωτα, Μαραθοκαμπίτου, Στάθη, Πασιαλή (λ), Μπόκη, Κωστοπούλου, Μικέλη, Χαβιάρα (λ).

Δηλώσεις Μπάμπη Μυτσκίδη

Για την εμφάνιση και τη νίκη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε: “Δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε βγάλαμε αντίδραση από την προηγούμενη ήττα που είχαμε κάνει στον Κηφισιά με τον ΖΑΟΝ γιατί δεν είναι τόσο η ήττα όσο η κακή απόδοση που είχαμε στο παιχνίδι εκείνο. Παρόλα αυτά, τα λάθη δεν λείψανε ούτε και από αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα όμως είχαμε μαχητικότητα και σιγά-σιγά βρίσκουμε πάλι τα πατήματα μας θέλω να πιστεύω. Η συνέχεια είναι δύσκολη όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα. Από κει και πέρα πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι. Σιγά-σιγά βάζουμε ηρεμία στην ομάδα μας και θα δούμε το κάθε παιχνίδι όπως έχουμε πει ξεχωριστά, είναι όλα πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Πάμε στο Αιγάλεω που είναι από τα φαβορί της κατηγορίας όπως ήταν και ο ΖΑΟΝ να δούμε πως είμαστε, πως μπορούμε να παίξουμε. Εμείς θέλουμε να χαρούμε το κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας και στο τέλος να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε και τι μπορούμε να κάνουμε”.
Σε ερώτηση για το ότι η ομάδα άργησε να πάρει μπροστά και δεν ξεκίνησε καλά το 2022 είπε: “Το 2022 παίξαμε ένα παιχνίδι στην Ηλιούπολη, το οποίο ήταν χαμηλής δυναμικότητας η άλλη ομάδα. Παίξαμε ένα περίεργο παιχνίδι στην Κηφισιά το οποίο μέχρι το 15 παίξαμε στο γήπεδο, μετά εξαφανιστήκαμε. Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε λιγάκι το τι μπορεί να φταίει και τι μπορεί να γίνεται δουλεύοντας στις προπονήσεις. Πιστεύω σιγά-σιγά θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση που είχαμε και θα μπούμε καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι ομάδες τώρα είναι και καλύτερου επιπέδου. Δεν μιλάμε για τα Βριλήσσια που την είχαμε στον όμιλο αλλά μιλάω για το ΖΑΟΝ και για τις άλλες ομάδες που θα παίξουμε, οπότε αυτομάτως δυσκολεύει πιο πολύ και το δικό μας το έργο”.
Σε άλλη ερώτηση τεχνικά πιστεύετε ότι η ομάδα θα φορμαριστεί σε κάποιο χρονικό σημείο ή έτσι θα πηγαίνουμε με διακυμάνσεις, απάντησε: “Εγώ πιστεύω δεν είναι θέμα φορμαρίσματος είναι θέμα ηρεμίας πιο πολύ να βρούμε. Θα την βρούμε την ηρεμία μας πιστεύω. Οι παίκτριες δουλεύουν αρκετά καλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος όλη την εβδομάδα. Είχαμε και κάποια ψιλοπράγματα, ψηλό τραυματισμούς, μικρά πραγματάκια λίγο και με τον covid, μέχρι να βρούμε λίγο το ρυθμό, που είχαμε δύο-τρεις αθλήτριες, θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα βρούμε και θα παίξουμε αυτό πρέπει να παίξουμε εντάξει”.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στην 3η θέση ο Απόλλων

ΖΑΟΝ και Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων ζευγάρωσαν τις νίκες του και μοιράζονται την 1η θέση στο Γ’ όμιλο της Pre League Γυναικών μετά τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής.
Στη 2η θέση ανέβηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την εντός έδρας νίκη του επί του ΦΟ Βριλησσίων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής, καθώς και η επόμενη αγωνιστική, έχουν ως εξής:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
ΖΑΟΝ – Αιγάλεω 3-1
Ναύαρχου Βότση – Ακ. Πρ. Πεύκων 1-3
Απόλλων Καλ. – Βριλλήσσια 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. ΖΑΟΝ 6-1 6
-. Ακ.Πρ. Πεύκων 6-1 6
3. Απόλλων Καλ. 3-3 3
-. Αιγάλεω 4-4 3
5. Βριλήσσια 0-6 0
-. Ναύαρχου Βότση 2-6 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022)
Βριλήσσια – Ναύαρχου Βότση
Αιγάλεω – Απόλλων Καλ.
Ακ. Πρ. Πεύκων - ΖΑΟΝ