Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 12:09

ΒΟΛΕΪ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Για πρόκριση και... ρεβάνς σήμερα με ΑΣ Κέρκης

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Για πρόκριση και... ρεβάνς σήμερα με ΑΣ Κέρκης

Παρένθεση στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Pre League κάνει σήμερα η Καλαμάτα ‘80 μιας και υπάρχει αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Οι “Λύκοι”, αφού απέκλεισαν την Α.Ε. Αρμενίων, υποδέχονται στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας τον Α.Σ. Κέρκης σε νοκ άουτ αναμέτρηση και στόχος τους είναι φυσικά η νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση.
Παράλληλα η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη θα αναζητήσει και μία άτυπη... ρεβάνς από την ομάδα της Σάμου. Κι αυτό διότι πριν δέκα ημέρες ο Α.Σ. Κέρκης έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε νικήτρια από το Κλειστό της Παραλίας, σε αγώνα για την 2η φάση της Pre League ανδρών.
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και οι “Λύκοι” με τη δύναμη της έδρας θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν στο θεσμό του κυπέλλου.
Σε περίπτωση πρόκρισης η Καλαμάτα ‘80 θα φτάσει στους 12 του θεσμού, εκεί όπου θα συμμετάσχουν και οι οκτώ ομάδες της Volley League. Μάλιστα η καλαματιανή ομάδα αν φτάσει στους “12” θα παίξει στην έδρα της με μία εκ των Κηφισιά, ΟΦΗ ή Μίλωνα για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Οσον αφορά τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα η διοίκησης της μεσσηνιακής ομάδας έβγαλε ανακοίνωση και χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται έξω από το γήπεδο, παρά μόνο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.
Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά!
Όσο άδικο και να βρίσκουμε και εμείς τον δραματικό περιορισμό των επιτρεπόμενων θεατών είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους κανόνες και να συμμορφωθούμε”.