Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 13:10

Ικανοποίηση στον Απόλλωνα για την νίκη με ΦΟ Βριλησσίων

Γράφτηκε από τον
Ικανοποίηση στον Απόλλωνα για την νίκη με ΦΟ Βριλησσίων

Μετά την ήττα από το ΖΑΟΝ, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Pre League γυναικών ο Απόλλωνας το περασμένο επέστρεψε στις επιτυχίες και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ επί της ομάδας των Βριλησσίων.

Ετσι βρέθηκε στην 3η θέση του ομίλου, 3 βαθμούς πίσω από ΖΑΟΝ και Ακ. Πρ. Πεύκων που ισοβαθμούν στην κορυφή. Με την πολύ καλή εμφάνιση του Σαββάτου η Καλαματιανή ομάδα έδειξε πως βρίσκει ξανά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, αλλά και ότι ξεπερνά σιγά-σιγά κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα. Αυτά είχαν να κάνουν με μικροτραυματισμούς, ενώ κάποιες αθλήτριες επέστρεψαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μετά την περιπέτεια που είχαν με τον κορονοϊό. Οι αθλήτριες της ομάδας Ρένια Δημοπούλου, Ανάι Τόσι και Σοφία Καρακύκλα σε δηλώσεις τους δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την νίκη του Σαββάτου.

Αναλυτικά τόνισαν:
Ρένια Δημοπούλου: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε παίξει όπως μπορούμε. Ηταν μία νίκη που χρειαζόμασταν που την καταφέραμε πρώτα από όλα επειδή παίξαμε καλά η καθεμία ατομικά και μετά παίξαμε καλά και σαν ομάδα. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαναπαίξει, έπαιξα και στον προηγούμενο αγώνα, αλλά σε αυτό το γήπεδο, στην έδρα μας ήταν η πρώτη φορά παίζω. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, είναι τελείως διαφορετικό από το να είσαι εκτός. Μακάρι στο μέλλον να μπορέσω να συνεισφέρω και περισσότερο αλλά είμαι εννοείται πολύ χαρούμενη που βοήθησα όπως μπορούσα την ομάδα και που συμμετέχω σε όλα αυτό”.
Ανάι Τόσι: “Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει ήταν διαφορετικά, άλλες ομάδες ήταν καλύτερες και πιστεύω ότι έφτασα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω η ομάδα μου να φτάσει στην πρώτη κατηγορία. Εδώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και είναι όλοι πάρα πολύ καλοί και πάρα πολύ αξιολάτρευτοι απέναντί μου. Από εδώ και στο εξής θέλω να βοηθήσω ακόμη πιο πολύ την ομάδα μου να φτάσει στην πρώτη κατηγορία”.
Σοφία Καρακύκλα: “Επιστρέψαμε στις νίκες σήμερα κερδίσαμε την ομάδα των Βριλησσίων στην έδρα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας για άλλη μία φορά. Ηταν ένα παιχνίδι βάτο θα μπορούσα να πω, αν και κάναμε αρκετά λάθη στο σέρβις βέβαια αυτό το μειονέκτημα το δικό μας η αντίπαλη ομάδα δεν το εκμεταλλεύτηκε. Τις πιέσαμε αρκετά στα υπόλοιπα κομμάτια και πήραμε τη νίκη. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Αιγάλεω, θεωρώ και όπως έχουν δείξει τα αποτελέσματα είναι μία ομάδα η οποία τα έχει πάει άριστα μπορούμε να πούμε στον πρώτο γύρο και συνεχίζει και τώρα στα πλέι οφ. Ελπίζουμε να παίξουμε ένα όμορφο παιχνίδι, να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο το επόμενο Σάββατο στην Αθήνα.
Στην ερώτηση, ότι το ερχόμενο Σάββατο θα συναντηθούν οι δύο ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στην α’ φάση του πρωταθλήματος, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο, απάντησε: “Και εμείς θεωρώ στην α’ φάση του πρωταθλήματος, αλλά και το Αιγάλεω, νομίζω πως το Αιγάλεω ήταν αήττητο αν δεν κάνω λάθος, εμείς είχαμε μία ήττα, θα παίξουμε το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος”.