Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 11:02

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 3-2: Ηττα στη Σάμο και αντίο πρώτη θέση

Γράφτηκε από τον
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 3-2: Ηττα στη Σάμο και αντίο πρώτη θέση

Οδυνηρή ήττα γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου στην Σάμο η Καλαμάτα ‘80 στο τάι μπρέικ από τον τοπικό ΑΣ Κέρκης.

Η Καλαματιανή ομάδα έχασε το παιχνίδι με ανατροπή, αφού κατάφερε δύο φορές να προηγηθεί με 0-1 και 1-2 σετ, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισοφάρισαν ισάριθμες φορές και τελικά πήραν τη νίκη στη διαδικασία του τάι μπρέικ.
Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα απώλεσε και τις μαθηματικές ελπίδες για την απευθείας άνοδο και πλέον θα έχει δεύτερη ευκαιρία στους αγώνες των πλέι -οφ., όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες από τη 2η έως την 5η θέση στον γ’ όμιλο της Pre League βόλεί ανδρών.
Στο προχθεσινό ματς, η καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση στο Βαθύ της Σάμου επικρατώντας στο 1ο σετ με 22-25, έχασε όμως το 2ο σετ με 25-20. Στο 3ο σετ οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στα σετ με 2-1 επικρατώντας με 23-25. Και κάπου εκεί ξεκίνησε το βραχυκύκλωμα, καθώς στο 4ο σετ οι "λύκοι" εμφάνισαν προβλήματα στο σερβίς και κάνοντας αρκετά λάθη έχασαν το 4ο σετ με 25-20.
Στο μεγαλύτερο μέρος του τάι μπρέικ οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν με 15-13 να πάρουν τη νίκη με 3-2.
Τα σετ: 22-25, 25-20, 23-25, 25-20, 15-13.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βουδούρης, Πρέντζας.
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Αντ. Παπαδόπουλος): Κουτσομύτης, Αράγια, Μπαρμπούνης, Ρούσσης, Γιάκομπ Πέτρας, Μελές, Κοντοκώστας (λ) / Φραγκιαδάκης, Γεωργίου, Στράτος..
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Παλέντζας, Πελεκούδας, Χριστόφας, Δαλακούρας, Χαραλαμπίδης, Ε. Ντάκουρης (λ) / Ιλιεφ, Κανελλόπουλος.

Δήλωση Ντάκουρη

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των “Λύκων” Παναγιώτης Ντάκουρης μιλώντας στην “Ελευθερία” δήλωσε: “Ηταν ένα πολύ οριακό παιχνίδι, δυστυχώς είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοση μας και παρότι προηγηθήκαμε δύο φορές με 0-1 και 1-2 δεν καταφέραμε στο τάι μπρέικ να κερδίσουμε. Με αυτή την ήττα και σε συνδυασμό με τη νίκη του Πήγασου στη Σκύδρα ουσιαστικά παραμένουμε δεύτεροι με τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε την πρώτη θέση και παραμένουμε στη δεύτερη. Θέλουμε να τελειώσουμε έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να δούμε με ποια ομάδα θα παίξουμε στα πλέι οφ”.