Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2022 11:14

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα Βριλλήσια σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα Βριλλήσια σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Σήμερα θα διεξαχθεί ο αγώνα του Απόλλωνα Καλαμάτας με τον Φ.Ο. Βριλησσίων για την 7η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο, αλλά οδηγήθηκε σε αναβολή εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού.
Η καλαματιανή ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να επιστρέψει με ένα “καθαρό” τρίποντο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.45 μ.μ. στα Βριλήσσια και είναι το μοναδικό της 7ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί σήμερα, μιας και τα άλλα δύο που αναβλήθηκαν ορίστηκαν για την επόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου.
Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον ΖΑΟΝ και το ματς της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων με τον Ναύαρχο Βότση.
Να θυμίσουμε πως στον όμιλο του Απόλλωνα, στην κορυφή είναι ο ΖΑΟΝ με 16 βαθμούς και ακολουθεί το Αιγάλεω με 15 βαθμούς. Τα Πεύκα με 14 βαθμούς είναι στην 3η θέση και ο Απόλλωνας Καλαμάτας με 6 βαθμούς στην 4η θέση. Ο Φ.Ο. Βριλησσίων έχει 3 βαθμούς, ενώ ο Ναύαρχος Βότση δεν έχει βαθμό και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε.