Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 11:05

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3: Νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, ο Απόλλων Καλαμάτας κέρδισε προχθές στη Θεσσαλονίκη το Ναύαρχο Βότση με 3-1 σετ.

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Απόλλωνας που πέρασε και από τη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας για δεύτερη φορά – και με το ίδιο σκορ 3-1, όπως είχε κάνει και στο ματς στην Καλαμάτα – την ομάδα του Βότση.
Η Καλαματιανή ομάδα παρουσιάζεται αρκετά δυνατή στα τελευταία παιχνίδια και έχει καταφέρει να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, ακολούθησε μεσοβδόμαδα η νίκη στα Βριλήσσια επί του τοπικού Φ.Ο.Β. και συνεχίστηκε προχθές στην Θεσσαλονίκη, όπου κέρδισε το Ναύαρχο Βότση. Βέβαια όλοι στην ομάδα επιθυμούν να συνεχίσουν τις αξιόλογες εμφανίσεις συνδυάζοντας και το αποτέλεσμα και στο τελευταίο παιχνίδι της Β’ φάσης με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, που θα είναι ο τελευταίος πριν τα μπαράζ. Προέχει να πάρει την 3η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας και μετά στα παιχνίδια μπαράζ να διεκδικήσει το στόχο της ανόδου στη Volley League Γυναικών.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητριών, στο προχθεσινό ματς, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στην “Ελευθερία”: “Αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα. Ο αντίπαλος μας έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για είσοδο στα μπαράζ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια ήταν πολύ καλές και στο σημερινό παιχνίδι”.
Τα σετ: 22-25, 18-25, 25-18, 22-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Θεόφιλος Σταυριανίδης, Παναγιώτης Κουκουμάκας.
ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κων. Ιωαννίδης): Καραντάκη, Τριλυράκη, Χατζηλάμπρου, Αλτίνη, Αργυρίου, Ακριβοπούλου, Καψαμπέλη (λ), Παλλικάρη, Κεραμιτσοπούλου, Πανταζή, Βαμβακίδου, Σκουλούδη, Κυριακίδου, Ωραιοπούλου (λ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Κόλλια, Καραμούντζου, Βενέτη, Τόσι, Αποστολοπούλου, Καρακλύκλα, Γκιαούρη (λ), Ν. Γιόλλα (λ), Θεοδωρακέα, Δημοπούλου, Γρίβα, Ειρ. Γιόλλα, Τσάτουμα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ελπίζει για την 3η θέση
ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Η νίκη επί του Ναύαρχου Βότση προχθές στη Θεσσαλονίκη διατήρησε τις ελπίδες που έχει ο Απόλλων Καλαμάτας για να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα στα ματς μπαράζ που ακολουθούν με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης.
Το παραπάνω ήταν το μόνο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο και αυτό γιατί τα άλλα δύο αναβλήθηκαν για υγειονομικούς λόγους, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση της η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ.
Μετά το παραπάνω ματς, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(9η αγωνιστική)
Βριλήσσια – ΖΑΟΝ αναβλήθηκε
Ακ. Πρ. Πεύκων – Αιγάλεω αναβλήθηκε
Ναύαρχος Βότσης - Απόλλων Καλαμάτας 1-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. ΖΑΟΝ 23-7 21
2. Ακ. Πρ. Πεύκων 19-10 17
3. Αιγάλεω 19-11 16
4. Απόλλων Καλαμάτας 16-15 15
5. Βριλήσσια 5-21 3
6. Ναύαρχος Β. 7-25 3
* Εκκρεμούν οι αγώνες Βριλήσσια – ΖΑΟΝ και Ακ. Πρ. Πεύκων – Αιγάλεω

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 2 Απριλίου 2022)
ΖΑΟΝ – Ναύαρχος Βότσης
Αιγάλεω – Βριλήσσια
Απόλλων Καλαμάτας- Ακ. Πρ. Πεύκων