Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 21:33

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μεγάλη νίκη - πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μεγάλη νίκη - πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό! (φωτό)

Μεγάλη νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Καλαμάτας επί των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου!

Η καλαματιανή ομάδα παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (έχανε με 2-0 σετ), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2 σετ, μπροστά σε πλήθος κόσμου που έδωσε δυναμικό "παρών" στο Κλειστό, σε ένα ματς που διήρκησε σχεδόν δυόμιση ώρες!

Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα προκρίθηκε στον τελικό της Pre League βόλεϊ γυναικών, μιας και έκανε το 2-1 στις νίκες εκμεταλλευόμενη την έδρα της!
Αντίπαλος της ομάδας του Μπάμπη Μυτσκίδη στον τελικό θα είναι το Αιγάλεω, που είχε αποκλείσει με 2-0 νίκες τα Βριλήσσια, για μία θέση στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ γυναικών.
Το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμάτας με το Αιγάλεω θα διεξαχθεί το Σάββατο.
Οσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πιο δυνατά και πήρε τα δύο πρώτα σετ με 21-25 και 18-25.
Ομως ο Απόλλωνας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να πάρει τα δύο επόμενα σετ με 25-18, 25-18.

Στο τάι μπρέικ με την ψυχολογία στο πλευρό τους οι "ασπρόμαυρες" επικράτησαν εύκολα με 15-5 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό, με το όνειρο της ανόδου στη Volley League γυναικών να είναι πιο κοντά από ποτέ!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γκιαούρη, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Δημοπούλου, Βενέτη, Τόσι, Γρίβα, Καρακύκλα, Ν. Γιόλλα, Καραμούντζου, Ειρ. Γιόλλα, Θεοδωρακέα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΥΚΩΝ: Κοτέογλου, Μυριάνου, Σακκά, Τσιτσιπλάμη, Πλακιά, Καραφούλκου, Λιούνη, Μπάλλα, Νέβες, Μπάγγου, Ματσαρόκη, Πλιου.