Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 10:32

ΒΟΛΕΪ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ζωντανό το όνειρο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ζωντανό το όνειρο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία

 

Ζωντανό το όνειρο της ανόδου στη Volley League γυναικών κράτησε ο Απόλλωνας μετά την εντυπωσιακή του νίκη με 3-2 επί της Ακαδημίας Πεύκων στον τρίτο αγώνα των ημιτελικών της Pre League.

Η καλαματιανή ομάδα αν και βρέθηκε με 2-0 σετ πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ.
Πλέον με την ψυχολογία στα ύψη οι “ασπρόμαυρες” θα τα δώσουν όλα απέναντι στο Αιγάλεω για να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, κάτι που έμοιαζε πολύ μακρινό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μυτσκίδης μιλά για την ανατροπή με Πεύκα

Ο αρχιτέκτονας του Απόλλωνα, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης αφού μοίρασε συγχαρητήρια στις παίκτριες του, πρόσθεσε για το τρίτο παιχνίδι με την Ακαδημία Πεύκων: “Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα Πεύκα ξεκίνησαν καλύτερα, εμείς είχαμε πρόβλημα στο μπλοκ και την άμυνα στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο γυρίσαμε το παιχνίδι και ήταν σημαντική η απώλεια της Καραφουλίδου των Πεύκων που δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία σετ. Οταν έγινε το 1-2, ελέγξαμε τον ρυθμό και νικήσαμε σχετικά εύκολα.
Στη σειρά των αγώνων δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και δίκαια πάμε στον τελικό.
Θεωρώ πως η πρόκριση μας είναι μία υπέρβαση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει το τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς”.
Πλέον το μυαλό όλων είναι στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς (7 μ.μ.) με το Αιγάλεω, όπου ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα του “Σίτι”.

"Τεράστιο το κίνητρο για άνοδο"

“Συνεχίζουμε ταπεινά, δίχως μεγάλα λόγια για να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Το Αιγάλεω είναι το φαβορί της σειράς, όπως ήταν από την αρχή της σεζόν μαζί με ΖΑΟΝ και Πεύκα. Εμείς μπήκαμε... σφήνα ανάμεσα τους, όντας ρεαλιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Είναι ένας τελικός και όλα είναι ανοιχτά. Υπάρχει κούραση από τους συνεχείς αγώνες, αλλά το κίνητρο είναι τεράστιο και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται”, τονίζει ο κ. Μυτσκίδης.
Η άνοδος στη Volley League γυναικών θα κριθεί στις δύο νίκες, με τον Απόλλωνα να μετρά μία νίκη με 3-1 σετ και μία ήττα με το ίδιο σκορ φέτος απέναντι στο Αιγάλεω.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε την Τετάρτη στο Κλειστό της Παραλίας και έδωσε ώθηση στις παίκτριες του Απόλλωνα, όντας ο 7ος παίκτης.
Μάλιστα κάνει έκκληση όσοι Μεσσήνιοι βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν τη δυνατότητα, να βρεθούν το Σάββατο στο Αιγάλεω για να βοηθήσουν τον Απόλλωνα στον κρίσιμο τελικό.