Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 20:51

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ψυχωμένος Απόλλων 3-0 το Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ψυχωμένος Απόλλων 3-0 το Αιγάλεω

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση ο Απόλλων νίκησε πριν λίγο στο Κλειστό της Καλαμάτας με 3-0 σετ το Αιγάλεω και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών στα πλέι οφ ανόδου της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Ετσι όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο ματς το Σάββατο στο Αιγάλεω. Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη και όποια επικρατήσει στη σαββατιάτικη συνάντηση θα ανέβει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
Ο Απόλλων πήρε το πρώτο σετ με 25-22, το δεύτερο με 25-17 και το τρίτο πολύ εύκολα με 25-14 και κράτησε ζωντανό το όνειρο της ανόδου.

Σοβαρός τραυματισμός Καρακύκλα

Το στενάχωρο, ωστόσο είναι ότι τραυματίστηκε σοβαρά η Σοφία Καρακύκλα στις αρχές του δευτέρου σετ και με το σκορ στο 5-4.
Η αθλήτρια του Απόλλωνα τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μετέβη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με τον γιατρό Κώστα Διαμαντόπουλο. Παρά το σοκ η μεσσηνιακή ομάδα, μπόρεσε να πάρει το δεύτερο σετ, αλλά και το επόμενο και πλέον η σειρά θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Καρακύκλα, Βενέτη, Αποστολόπουλου, Τόσι, Κόλλια, Καραμούντζου, Γκιαούρη (λ), Επαιξαν και οι Ν. Γιόλλα, Θεοδωρακέα.