Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 12:05

Στο δημαρχείο Καλαμάτας η εθνική βόλεϊ ανδρών

Γράφτηκε από τον
Στο δημαρχείο Καλαμάτας η εθνική βόλεϊ ανδρών

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην προπόνηση της εθνικής βόλεϊ ανδρών στο Κλειστό της Παραλίας και χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προπονείται από τις 30 Μαΐου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ανταπέδωσε και επισκέφτηκε τον κ. Βασιλόπουλο στο δημαρχείο.

Ο Καλαματιανός αρχηγός της εθνικής Γιώργος Πετρέας, προσέφερε στον δήμαρχο μια φανέλα της εθνικής και μια μπάλα βόλεϊ με τις υπογραφές των διεθνών μας, ενώ ο κ. Βασιλόπουλος έδωσε σε όλους την επετειακή έκδοση του Δήμου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του ’21 και το αναμνηστικό κλαδί ελιάς, ενώ στους προπονητές δόθηκε επιπλέον και το επετειακό μετάλλιο του Δήμου.
Ο Θ. Βασιλόπουλος δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά η παρουσία της εθνικής στην πόλη, που αγαπά το βόλεϊ και διαθέτει ομάδες και αθλητές που πρωταγωνιστούν στο άθλημα. Ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στους στόχους της, δηλώνοντας παράλληλα χαρά και ικανοποίηση διότι προπονούνται με την Εθνική και «δικοί μας, Καλαματιανοί αθλητές». Ο λόγος για τους Γιώργο Πετρέα, Φρίξο Κωτσάκη, Σπύρο και Αρη Χανδρινό.
Ο Γ. Πετρέας εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία της εθνικής στην πόλη “Που εμείς οι κάτοικοι γνωρίζουμε πόσο όμορφη και φιλόξενη είναι κι έτσι δίνεται η ευκαιρία και στα υπόλοιπα παιδιά να το βιώσουν”. Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο, «Εχουμε ότι χρειάζεται μια εθνική ομάδα για να συνεχίσει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της”.
Για το γεγονός της παρουσίας 4 καλαματιανών στην αποστολή , δήλωσε: “Έχουμε τη χαρά να είμαστε τέσσερα παιδιά που έχουμε μεγαλώσει και ζήσει σε αυτή την πόλη. Ευελπιστούμε να έγινε η αρχή φέτος και η Καλαμάτα να είναι για πολλά χρόνια το σημείο, από το οποίο η ομάδα θα ξεκινά την προετοιμασία της, να δώσουμε στο μέλλον κάποιους σημαντικούς αγώνες στην πόλη μας, να βελτιωθούν και οι εγκαταστάσεις όπως είπε και ο δήμαρχος”.
Ο κ. Βασιλόπουλος αναφερόμενος στις αθλητικές υποδομές σημείωσε τα εξής: “Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το βόλεϊ και γενικότερα τον αθλητισμό. Παράλληλα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις που είναι μεν καλοσυντηρημένες αλλά είναι γερασμένες. Με την ευκαιρία της παρουσίας της εθνικής μας στην πόλη, δίνουμε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε νέες εγκαταστάσεις και να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες. Αν επιλέξουν και του χρόνου να βρίσκονται εδώ εμείς υποσχόμαστε ότι οι εγκαταστάσεις θα βελτιωθούν, δηλαδή στο Κλειστό Παραλίας θα έχουμε εγκαταστήσει ψύξη και θέρμανση και φώτα Led». Τέλος, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τα φιλικά που θα δώσει η Ελλάδα με την Αλγερία από 15 έως 17 Ιουνίου στο Κλειστό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Μεσογειακούς Αγώνες.