Σάββατο, 18 Ιούνιος 2022 12:54

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΕΣΠΕΠ: Με Αθλο στον ημιτελικό η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη του φάιναλ φορ ρίχνεται σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας ‘80, αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό τον Αθλο Πατρέων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι. Νωρίτερα στις 6 μ.μ. θα παίξουν στον πρώτο ημιτελικό ο Σπαρτιατικός με τον Κόροιβο. Οι νικητές θα διεκδικήσουν την Κυριακή στις 6 μ.μ. τον τίτλο στο πρωτάθλημα βόλεϊ Κ-17 Ανδρών (παμπαίδων) της ΕΣΠΕΠ. Οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, την Κυριακή στις 4 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι οι τελικοί θα μεταδοθούν διαδικτυακά, σε συνεργασία με το διαδικτυακό κανάλι www.choicewebtv.com. Τους αγώνες στην Πάτρα διοργανώνει ο Αθλος Πατρέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση, ευελπιστώντας να πραγματοποιήσουν γιορτή για το βόλεϊ, μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας. Το φάιναλ φορ, μετά από απόφαση της Επιτροπής Αιμοδοσίας της Ε.Σ.ΠΕ.Π., είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στην ευαισθητοποίηση και την προαγωγής της στην ελληνική κοινωνία μέσω του αθλητισμού, με σύνθημα: «Δίνουμε Αίμα, δίνουμε Ζωή»

Στόχος το 5ο τρόπαιο

Η Καλαμάτα ‘80 θα βρεθεί για 10η φορά σε φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΠ, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές. Τη σεζόν 2016-17 το έκανε μάλιστα, χωρίς να χάσει σετ σε όλο το πρωτάθλημα!
Από εκεί και πέρα, έχει πάρει τρεις φορές τη δεύτερη θέση και δύο την τρίτη θέση. Ο προπονητής Αλέξης Μπούρας, θα στηριχθεί στους Μάριο Κοκονίδη (πασαδόρος), Μηνά Αραπάκη (διαγώνιος), Αγγελο Βλάση, Σταμάτη Ντάκουρη (ακραίοι), Ανδρέα Οικονομάκο, Νίκο Τομαρά και Κωνσταντίνο Μάνα (κεντρικοί). Εφορος της αποστολής είναι ο Κώστας Βλάσης.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο
Α’ ημιτελικός (6 μ.μ.): Σπαρτιατικός Γ.Σ. – Α.Σ.Α. Κόροιβος
Β’ ημιτελικός (8 μ.μ.): Γ.Σ. Αθλος Πατρέων – Α.Ο. Καλαμάτα ‘80

Κυριακή
Μικρός τελικός (4 μ.μ.)
Μεγάλος τελικός και απονομές (6 μ.μ.)