Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 12:41

Η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμάτας

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Καλαμάτας, με τον Φώτη Μάνθο να τίθεται ξανά επικεφαλής.

Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: Φώτης Μάνθος (πρόεδρος), Παύλος Χριστόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Χριστόφορος (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Λυμπέρης (α’ γραμματέας), Σταματούλα Σωτηράκου (β’ γραμματέας), Βίκυ Καραμπάτσου (α’ ταμίας και έφορος βόλεϊ), Βασιλική Χόχολη (β’ ταμίας), Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Θειακός, Παναγιώτης Κουτίβας (μέλη). Ο Απόλλωνας προχώρησε παράλληλα και σε συγκρότηση επιτροπών για τα τμήματα που διαθέτει στο βόλεϊ, στο μπάσκετ και στο μπάσκετ. Την επιτροπή βόλεϊ αποτελούν οι Παύλος Χριστόπουλος, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Σταματούλα Σωτηράκου, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Παναγιώτης Κομπογιαννίτης, Σωτήρης Γιόλλα, Ηλίας Μπουζέας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Λυδία Εξηνταβελώνη.
Στην επιτροπή μπάσκετ είναι οι Βασιλική Χόχολη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης Λυμπέρης.
Στην επιτροπή ποδοσφαίρου οι Φώτης Μάνθος, Βασίλης Θειακός, Παναγιώτης Κουτίβας, Παναγιώτης Λυμπέρης, Αρης Χριστόφορος, Δημήτρης Μούτογλης, Κώστας Μπαρμπίτσας και Στέλιος Παπαδόπουλος.
Υπεύθυνοι υλικοί ορίστηκαν οι: Σταματούλα Σωτηράκου, Βασιλική Χόχολη και Παναγιώτης Λυμπέρης. Υπεύθυνοι Τύπου θα είναι η Ανδριάνα Αθανασοπούλου και Παύλος Χριστόπουλος. Στην ΕΠΣΜ τον Απόλλωνα θα εκπροσωπούν οι Παναγιώτης Κουτίβας και Παναγιώτης Λυμπέρης, στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η Βασιλική Χόχολη και στην Ε.Σ.ΠΕ.Π οι Παύλος Χριστόπουλος και Βίκυ Καραμπάτσου.