Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 11:00

Την απόκτηση του Βιέϊτο ανακοίνωσε η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Την απόκτηση του Βιέϊτο ανακοίνωσε η Καλαμάτα ‘80

Τις ενέργειές τους για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού που αφορά και το κτίσιμο της ομάδας συνεχίζουν στην Καλαμάτα ‘80.

Ετσι μία εβδομάδα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη η διοίκηση γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μάνα ο οποίος θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Μάνα, που θα βρίσκεται 4η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη.
Στο θέμα της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού οι διοικούντες ανακοίνωσαν και την πρώτη μεταγραφή, που όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ είναι ο Ουρουγουανός Μαουρίτσιο Βιέϊτο. Ο 26χρονος ακραίος με ύψος 1.91 αγωνιζόταν στον Παφιακό, που ήταν η δευτεραθλήτρια ομάδα της Κύπρου. Στη σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του, η διοίκηση καλωσορίζει τον Ουρουγουανό αθλητή αναφέροντας: “Bienvenido a Kalamata Mauricio @mauriciovieyto
H διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ουρουγουανού ακραίου Mauricio Vieyto. Ο Mauricio ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Παφιακού, δευτεραθλήτρια ομάδα της Κύπρου, έχει ύψος 1.91m και διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές. Ευχόμαστε στο νέο μας αθλητή καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!”.
Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη, καθώς οι παράγοντες της καλαματιανής ομάδας έχουν προχωρήσει τις επαφές τους και με άλλους μεταγραφικούς στόχους. Ηδη έχουν συμφωνήσει και μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να προβούν σε ανακοινώσεις με τρεις παίκτες. Οι “Λύκοι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός βραζιλιάνου αλλά και δύο Ελλήνων παικτών. Σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου, ενώ σε ότι αφορά τους παίκτες από την Ελλάδα, πρόκειται για έναν ακραίο και έναν κεντρικό.
Αντίθετα παρελθόν από την Καλαμάτα ‘80 αποτελεί ένας ακόμη αθλητής, καθώς μετά τους Παλέντζα, Πελεκούδα, Χαραλαμπίδη, Κατσιαφλάκα, στην ομάδα τη νέα περίοδο δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Γεωργάτος, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.