Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 10:30

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Γράφτηκε από τον

Το φετινό πρωταθλητή της Volley League ανδρών Παναθηναϊκό καθώς και άλλες δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα αντιμετωπίσει η Καλαμάτα ‘80 στο καθιερωμένο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”.

Η Καλαματιανή ομάδα έχει ήδη κλείσει τις δύο από τις τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά και εκτός από τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα και η 3η ομάδα θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι ο ΟΦΗ, κάτι που θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Η ημερομηνία διεξαγωγής του δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά στην Καλαμάτα ‘80 σκέφτονται όπως και το περσινό να διεξαχθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι και την περσινή σεζόν είχε λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο νικητής του τουρνουά.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα θα ολοκληρωθεί η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Ουρουγουανός ακραίος Μαουρίτσιο Βιέϊτο και τις προηγούμενες ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του ο 32χρονος ακραίος Κώστας Δαλακούρας.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.