Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 12:21

ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στις 22 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στις 22 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει ο Απόλλων Καλαμάτας την προετοιμασία του για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα πραγματοποιούνται καθημερινά διπλές προπονήσεις. Οι πρωινές θα αφορούν σε αερόβιο πρόγραμμα και οι απογευματινές πρόγραμμα με μπάλα στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.
Αυτή την περίοδο ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για τη στελέχωση του έμψυχο δυναμικού. Οι κινήσεις αφορούν και την ενίσχυση, μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη τρεις αθλήτριες, οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει για τη νέα χρονιά.
Παράλληλα με τα θέματα του έμψυχου δυναμικού, οι άνθρωποι του Απόλλωνα, έχουν αρχίσει τις επαφές για να βρουν αντιπάλους για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, αλλά και του τουρνουά που προγραμματίζουν να κάνουν στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη. Στόχος είναι να λάβουν μέρος ομάδες της Volley League, ενώ και τα υπόλοιπα φιλικά να είναι με ανταγωνιστικές ομάδες.
Ο Απόλλωνας θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετικός στο νέο πρωτάθλημα της Pre League, από τη στιγμή που έχει λυθεί η συνεργασία με αρκετές αθλήτριες που τα δύο τελευταία χρόνια αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας. Ηδη έχουν γίνει 4 μεταγραφές, ενώ από το περσινό έμψυχο δυναμικό έχουν ανανεώσει 5 αθλήτριες. Απομένουν ακόμη τρεις τουλάχιστον κινήσεις από το μεταγραφικό παζάρι για να ολοκληρωθεί η στελέχωση του δυναμικού.