Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 10:56

ΒΟΛΕΪ: Με Πετρέα και Αρη Χανδρινό η εθνική ανδρών στη Νορβηγία

Γράφτηκε από τον

 

Τη Νορβηγία θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη η Εθνική βόλεϊ ανδρών στην πόλη Βόλντα, στην πρεμιέρα του Ε’ προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται και δύο Μεσσήνιοι βολεϊμπολίστες, οι Γιώργος Πετρέας και Αρης Χανδρινός.
Να σημειωθεί πως από τους 7 προκριματικούς ομίλους, οι 4 έχουν από 4 χώρες και 3 έχουν 3 χώρες. Την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών 2023 θα πάρουν οι 7 πρώτες χώρες κάθε ομίλου και οι 5 καλύτερες δεύτερες.
Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Κροατία, την Κύπρο και την οικοδέσποινα Νορβηγία, κυνηγώντας την πρωτιά στον όμιλο που θα την στείλει απευθείας στο EuroVolley.
Κύριο χαρακτηριστικό της Εθνικής ομάδα είναι τα πολλά νέα πρόσωπα και η δίψα για διάκριση και ο ενθουσιασμός.
Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε επέλεξε τους εξής αθλητές για τον αγώνα με τους Νορβηγούς:
Μάρκος Γαλιώτος, Σταύρος Κασαμπαλής (πασαδόροι), Ραφαήλ Κουμεντάκης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Σπύρος Χάκας (ακραίοι),
Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Δημοσθένης Λινάρδος, Θοδωρής Βουλκίδης (κεντρικοί), Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας (διαγώνιοι), Μενέλαος Κοκκινάκης, Άρης Χανδρινός (λίμπερο).
Το σημερινό πρόγραμμα του Ε’ προκριματικού ομίλου:
Τετάρτη 3/8
Βόλντα 19:00: Νορβηγία – Ελλάδα
Όσιγιεκ 20.00: Κροατία – Κύπρος