Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2022 10:50

Το Διονύση Λυκουρέση πήρε η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Το Διονύση Λυκουρέση πήρε η Καλαμάτα ‘80

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της συνέχισε η Καλαμάτα ‘80, η οποία προχθές ανακοίνωση την απόκτηση του Διονύση Λυκούρεση.

Πρόκειται για το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μετά τον Ουρουγουανό Μαουρίτσιο Βιέϊτο και τον Αργεντίνο Ροντρίγκο Οκάμπο.
Ο Λυκούρεσης, είναι 33 ετών αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (Α2), ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Πανερυθραϊκό (σε Α2 και Α1), Κύζικο Νέας Περάμου (Α2 και Α1) και Παλλήνη (Α2).
Η διοίκηση μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο αθλητή, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Διονύση Λυκούρεση! O Διονύσης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και έχει ύψος 194. Ο 33χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες του Πανερυθραϊκού, της Κύζικου Νέας Περάμου και της Παλλήνης, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα που τον ανέδειξε τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Καλωσορίζουμε το Διονύση στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!”.
Η μεταγραφική ενίσχυση θα ολοκληρωθεί με τον απόκτηση ενός ακόμη αθλητή, ο οποίος να αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Στο τουρνουά ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Ολοκληρώθηκε το παζλ σε ότι αφορά την 3η ομάδα που θα λάβει μέρος στο φετινό τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα που είχαν συμφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες, η 3η ομάδα θα είναι ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Τη σεζόν που πέρασε ο Αριστοτέλης ήταν αντίπαλος της Καλαμάτας ‘80 στην Pre League και πήρε ένα από τα εισιτήρια για τη Volley League μέσα από τα πλέι οφ ανόδου.
Η ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά είναι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου.

Στο Αίγιο 7 με 9 Οκτωβρίου

Η Καλαματιανή ομάδα μια εβδομάδα αργότερα θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Α.Ο. Αιγιαλέων, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερα 7-8 και 9 Οκτωβρίου στο Αίγιο. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ο Μίλωνας με την Κηφισιά από τη Volley League.