Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 11:14

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

Ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις από σήμερα ο Απόλλων Καλαμάτας, που μπαίνει στη 3η εβδομάδα της προετοιμασίας του.

Από σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη και τεχνική και τακτική στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου. Στις προπονήσεις και τη δεύτερη εβδομάδα ήταν όλες οι αθλήτριες, ενώ μέσα στην επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει και η Αργεντίνα Ανάι Τόσι, που είχε άδεια.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Απόλλωνα συνεχίζει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι. Ηδη γίνονται ενέργειες για να εκδοθεί η βίζα και να έρθει στην Ελλάδα η Κουβανή διαγώνιος με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία η ασπρόμαυρη ομάδα. Ακόμη απομένει να αποκτηθεί άλλη μια αθλήτρια που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα αναμένεται να γίνει η σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση.

Πρώτα τεστ με Ηρακλή Κηφισιάς

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο Απόλλωνας τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς, που αγωνίζεται στην Α2. Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας. Από εκεί και πέρα μένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής και των υπόλοιπων φιλικών αγώνων. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει σε τουρνουά με αντιπάλους τρεις ομάδες της Volley League, τον Παναθηναϊκό, τον Ηλυσιακό και τη Θέτιδα. Μάλιστα με τη Θέτιδα θα παίξει και φιλικό, εκτός από την αναμέτρηση τους στο τουρνουά. Ακόμη θα δώσει φιλικά με ομάδες της Pre League, Κόρινθο, Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, Πορφύρα, με τις οποίες θα αναμετρηθεί και στο πρωτάθλημα.