Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:26

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Υπάρχει διάθεση στις προπονήσεις”, λέει ο Π. Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Υπάρχει διάθεση στις προπονήσεις”, λέει ο Π. Ντάκουρης

Με πολλή δουλειά, διάθεση απ’ όλους τους αθλητές και χωρίς προβλήματα κύλησε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της Καλαμάτας ‘80.

Αυτό σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης απαντώντας σε ερώτηση της “Ελευθερίας” σχετικά με τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. “Ολα κύλησαν ομαλά αυτές τις πρώτες ημέρες”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων κύλησε με πάρα πολύ διάθεση και πάρα πολύ δουλειά από τους αθλητές. Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του KBV (Kalamata Beach Volley) για την παραχώρηση τους, ώστε να κάνουμε το πρόγραμμα μας”.
Από σήμερα οι “Λύκοι” μπαίνουν στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, όπου το βάρος θα δοθεί σε πρόγραμμα που θα γίνει στο στίβο και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Με τη διεξαγωγή των παιχνιδιών του τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” θα ξεκινήσει τα φιλικά τεστ προετοιμασίας η Καλαμάτα ‘80, όπως γράψαμε στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας. Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί με μία μόνο εκκρεμότητα για το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου, όπου για την ώρα πιθανή θεωρείται η συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού, στο οποίο λαμβάνει μέρος τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα και αφού η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ξεπεράσει κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων έχει ως εξής: Το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, στο οποίο θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες της Volley League, ο Παναθηναϊκός, ο Μίλωνας και ο νεοφώτιστος Αριστοτέλης Σκύδρας. Μια εβδομάδα αργότερα το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, με τον οποίο θα δώσει δύο φιλικά, ένα το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή. Ακολουθεί το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου, όπου η Καλαματιανή ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα δώσει δύο φιλικά, το Σάββατο με τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και την Κυριακή με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (Α2).