Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 16:31

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έκλεισε τα πρώτα φιλικά ο Ακρίτας, κυκλοφόρησαν τα διαρκείας, εγγραφές στην ακαδημία

Γράφτηκε από τον

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της έκλεισε η ομάδα γυναικών βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.


Η ομάδα του Δημήτρη Καθάρειου λοιπόν την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ. θα παίξει με τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο ενώ την επόμενη εβδομάδα (27-28/9) θα παίξει με  τους Τράχωνες  αι τον Ηρακλή Κηφισιάς, ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο.
Από εκεί και πέρα, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και αφορούν τα δέκα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Τέλος, οι εγγραφές για την ακαδημία συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή (από 9.30 π.μ. έως 1 μ.μ.)  στο Κλειστό της παραλίας.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Οι φίλοι και φίλες του αθλήματος θα μπορέσουν να μάθουν το αγαπημένο τους άθλημα δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές και μόνο με 15 ευρώ μηνιαία συνδρομή ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για αδελφάκια. Συνεχίζεται ακόμη για δεύτερη χρονιά η παροχή ειδικών εκπτώσεων σε όλα τα μέλη της ομάδας μας από τους χορηγούς μας και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τη περσινή χρονιά».