Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 15:46

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Δοκιμές Ντάκουρη στα φιλικά με Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Διήμερο φιλικών αγώνων με αντίπαλο τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου έδωσε το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80 συνεχίζοντας την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Pre League.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου η Καλαματιανή ομάδα γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ, αν και προηγήθηκε δύο φορές, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι σε 5ο σετ, το οποίο κέρδισαν και έφτασαν στη νίκη.
Χθες έγινε το δεύτερο φιλικό με την Καλαμάτα ‘80 να επικρατεί αυτή τη φορά με 3-2 σετ.
Στο πρώτο ματς ο Παναγιώτης Ντάκουρης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που είχε στη διάθεση του, χρησιμοποιώντας κάποιους σε άλλες θέσεις, θέλοντας να έχει εικόνα αν μπορούν να ανταποκριθούν, ενώ δοκίμασε και διάφορα σχήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη θέση του λίμπερο αγωνίστηκαν διαδοχικά ο Μαντέκας και ο Δαλακούρας και στη διάρκεια των σετ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο λίμπερο Φώτης Στάμος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Χριστόφας και Ευ. Ντάκουρης οι οποίοι όμως έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό.
Ο Φλοίσβος έδειξε καλά στοιχεία και ότι θα είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Ο προπονητής Παναγιώτης Λακασάς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή. Ανάμεσα τους και τρεις αθλητές που πρόσφατα ολοκλήρωσαν λόγω ηλικίας, την παρουσία τους με την Εθνική Κ19, οι Σπύρος Μπακοδήμος, Γιώργος Μαρσέλος και Νίκος Χριστόπουλος.
Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο ομάδες στα φιλικά ήταν:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Κανελλόπουλος, Βιέιτο, Δαλακούρας, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Μπιρμπίλης, Μαντέκας, Ξεροβάσιλας, Αραπάκης, Στάμος (λ), Μπλάουελ, Ευ. Ντάκουρης, Χριστόφας.
ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Π. Λακασάς): Τζάκσον, Λουκ Ντέντον, Μπακοδήμος, Αναγνώστου, Δρόγκαρης, Τζουγκαράκης, Γκούσντα (λ), Μαρσέλος, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Σπιθαδάκης (λ), Αγγελόπουλος, Πατσούκο, Κισκήρας.
* Την επόμενη εβδομάδα η Καλαμάτα ‘80 θα συμμετάσχει στο τουρνουά το Πανερυθραϊκού.