Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 14:00

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Χωρίς φιλικό πέρασε το Σαββατοκύριακο για την Καλαμάτα ‘80, που σήμερα μπαίνει στην προτελευταία εβδομάδα προετοιμασίας πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών.

Προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κάποιοι παίκτες δεν επέτρεψαν στον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη να έχει ομάδα ικανή να μεταβεί στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για να παίξει φιλικό παιχνίδια που είχαν κλειστεί εδώ και καιρό. Ετσι προτιμήθηκε να συνεχίσουν οι τραυματίες παίκτες των πρόγραμμα αποθεραπείας στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε και από σήμερα θα μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό.
Ετσι το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει το τελευταίο φιλικό στο Αίγιο με αντίπαλο τον Α.Ο. Αιγιαλέων που θα αποτελέσει και το παιχνίδι πρόβα ενόψει της πρεμιέρας.
Σχετικά με τα παραπάνω ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κάποιοι αθλητές δεν κατέστη δυνατό να συγκροτήσουμε ομάδα ικανή για να συμμετάσχει στα φιλικά που είχαμε προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Από Δευτέρα, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το προσεχές Σάββατο, πρώτα ο Θεός, θα δώσουμε το τελευταίο φιλικό πριν τα επίσημα παιχνίδια, με τον Αιγιαλέων εκτός έδρας. Θα αποτελέσει την πρόβα μας πριν από το πρώτο ματς πρωταθλήματος στη Σάμο με τον Κέρκη. Εχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες ώστε να προετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια και θα κάνουμε το φιλικό στο Αίγιο με στόχο να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό”.