Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:31

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Να διευρύνει το αήττητο με Φλοίσβο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Να διευρύνει το αήττητο με Φλοίσβο

Με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 η Καλαμάτα ‘80, που θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.


Οι “Λύκοι” θέλουν να διατηρήσουν το μέχρι σήμερα αήττητο τους και να κλείσουν τον α’ γύρο με ένα ακόμη τρίποντο, αφού την επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό.
Σχετικά με το παραπάνω παιχνίδι ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Φλοίσβος είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα του και θέλουμε να περάσουμε το σκόπελο αυτό”.
Η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ έδωσε και φιλικό παιχνίδι έτσι ώστε οι αθλητές να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό. Το φιλικό ήταν στην Κηφισιά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που αγωνίζεται στη Volley League και αποτέλεσε ένα καλό τεστ. Για αυτό το παιχνίδι ο Π. Ντάκουρης μας είπε: “Το καλό είναι πως παρότι είχαμε αγωνιστική αδράνεια δείξαμε καλό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα της Volley League. Ηταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό που είδαμε ότι καλώς ή κακώς η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από τις διακοπές λόγω των εορτών. Χρησιμοποίησα στο παιχνίδι όλα τα παιδιά που ήταν στη διάθεση μου. Από τους νεαρούς συμμετείχαν οι Μπιρμπίλης, Αραπάκης και Σκαρτσίλης. Αντίθετα απουσίαζαν ο Δαλακούρας και ο Ξεροβάσιλας, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασίας της Εθνικής παίδων. Χάσαμε 2-1 σετ, ενώ παίξαμε άλλο ένα σετ, το οποίο κερδίσαμε, αλλά και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές.
Από προχθές η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Φλοίσβο. Σε αυτό το ματς ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Π. Ντάκουρης υπολογίζει στα πλάνα που ετοιμάζει και τον ακραίο Κώστα Δαλακούρα, ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους νεαρούς Στέφανο Ξεροβάσιλα και Μηνά Αραπάκη, που συμμετέχουν στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων παίδων και παμπαίδων αντίστοιχα, που πραγματοποιούν αυτές της ημέρες.
Η προετοιμασία περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.