Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 15:40

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Δύσκολο το ματς με Πανιώνιο”, λέει ο Μυτσκίδης

Γράφτηκε από τον

Τον Πανιώνιο θα υποδεχτεί το προσεχές Σάββατο ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της, καθώς έχουν αποχωρήσει 4-5 αθλήτριες και έχουν αποκτηθεί ισάριθμες, ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες. Ετσι ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα για αυτό το δύσκολο παιχνίδι, χωρίς να γνωρίζει πως αγωνίζεται ο αντίπαλος του, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια για να διατηρήσει το αήττητο της έδρας, αλλά και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σχετικά με αυτό το ματς ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Δουλέψαμε καλά στη διάρκεια των διακοπών ώστε οι αθλήτριες να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο, που πλέον είναι μια καινούργια ομάδα, καθώς έχουμε φύγει 4-5 αθλήτριες, τις οποίες αναπλήρωσε με άλλες και θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος. Επίσης θεωρώ ότι ο πανιώνιος θα κάνει τις περισσότερες κινήσεις στην κατηγορία. Για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί άλλη ομάδα ήταν πριν τη διακοπή και άλλη θα παρουσιαστεί τώρα. Θα πρέπει το συντομότερο να καταλάβουμε τι γίνεται και να προσαρμοστούμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας”.
Από προχθές Δευτέρα οι αθλήτριες επέστρεψαν στην προετοιμασία μετά το ρεπό που είχαν πάρει λόγω της Πρωτοχρονιάς και συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Λόγω ίωσης δεν ακολουθούν το πρόγραμμα οι Αννα Μαυροειδή και Ξένια Ξάνθη, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα ή αύριο.