Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2023 11:25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Να μεγαλώσουμε τη διαφορά”, δηλώνει ο Π. Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον

Με ντέρμπι κορυφής ξεκινά ο δεύτερος γύρος στην Pre League βόλεϊ ανδρών.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Καλαμάτα ‘80, θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό, τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Σ. Κέρκης, ο οποίος έχει ηττηθεί μόνο από τους “λύκους” και μάλιστα εντός έδρας.
Η Καλαμάτα ‘80 θέλει να κάνει το “9 στα 9”, ώστε να ξεφύγει από την ομάδα της Σάμου και να βρεθεί πιο κοντά στην άνοδο, με δεδομένο ότι η πρώτη θέση δίνει απευθείας εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 έως 5 θα παίξουν πλέι οφ με έπαθλο ένα εισιτήριο. Συνολικά δηλαδή προβιβάζονται δύο ομάδες, με τους Μεσσήνιους να είναι φαβορί για την πρωτιά, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από τον Α.Σ. Κέρκης και τρεις από την ΑΕΚ.
“Είναι ένα από τα οχτώ ματς που έχουμε να δώσουμε στο δεύτερο γύρο. Το κάθε ένα, έχει τη δική του βαρύτητα. Σαφώς αυτό έχει μεγαλύτερη, γιατί η Σάμος είναι μία από τους διεκδικητές της ανόδου. Δεν σταματά όμως η προσπάθεια το Σάββατο. Σε περίπτωση νίκης, σίγουρα θα έχουμε πλεονέκτημα. Εχουμε περισσότερα να κερδίσουμε, παρά να χάσουμε”, τονίζει στην “Ε” ο Παναγιώτης Ντάκουρης.
Ο προπονητής των πρωτοπόρων προσμένει και τη στήριξη του κόσμου για να έρθει η μεγάλη νίκη.
“Ευελπιστούμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Θέλουμε τη στήριξη και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, όπως έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας”.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι με εξαίρεση τον ταλαντούχο Αραπάκη που βρίσκεται με την εθνική ομάδα, δεν υπάρχουν απουσίες, παρά μόνο αισιοδοξία για νίκη στο σαββατιάτικο ματς της χρονιάς.