Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2023 15:41

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-1 σετ τον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός ήταν ο νικητής στην Καλαματιανή αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΠ, με αντίπαλο τον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με 3-1 σετ.

Οι “πράσινες” με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στο Β’ όμιλο, έχοντας 10 σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι την Κυριακή στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλοι του αθλήματος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αγώνος υπήρξε η επιτυχημένη συμμετοχή σε αγώνα γυναικών, της 12χρονης Λυδίας Νακούση, καθώς και της συνομήλικης της Μαρίας Χανδρινού, η οποία ήδη έχει πάρει συμμετοχή, αθλήτριες που αποτελούν την ελπίδα του Μεσσηνιακού Βόλεϊ και του Μεσσηνιακού.
Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στα σετ, όμως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τα σετ: 13-25, 25-17, 20-25, 11-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος με την Κατερίνα Πανδή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δ. Καθάρειος): Κρασσά, Ειρ. Γιόλλα, Τερόλλι, Τσακάκου, Σακελλαρίου, Λαδά, Κοζάκη (λ), Γ. Χριστοπούλου, Νίκα, Κοτσαρίνη, Διακουμή, Καμπούκου, Παπαδοπούλου (λ).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Ζερίτη, Φωτεινάκη, Ολγα Τσάτουμα, Τζουάνου, Κουτσουροπούλου, Καράμπελα, Μπουγά (λ), Νακούση, Τσαπέκη, Ρομπάκη, Τσούμπανου, Διακουμέα, Χανδρινού, Ασ. Τσάτουμα (λ).
* Πριν την έναρξη του αγώνος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, αλλά και στη μνήμη του παλαιού προέδρου του Μεσσηνιακού Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

ΤΟΠΙΚΟ ΕΣΠΕΠ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(12η αγωνιστική)
ΓΑΕ Δίων – ΑΣ Τριφυλίας 3-0
Ζακυνθινός – ΓΣΜ Λύκαια 3-0
Απόλλων Καλ. - Μεσσηνιακός 1-3
Ρεπό: ΓΣ Γαργαλιάνων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)
1. Μεσσηνιακός 30-2 30
2. Ζακυνθινός 28-3 27
3. Απόλλων Καλ. 20-19 17
-. ΓΣΜ Λύκαια 16-18 17
5. ΓΑΕΤ Δίων 13-18 11
6. ΓΣ Γαργαλιάνων 9-26 6
7. ΑΣ Τριφυλίας 0-27 0
* Εχουν κάνει το ρεπό τους ΓΑΕΤ Δίων, ΑΣ Τριφυλίας, Ζακυνθινός, Μεσσηνιακός, ΓΣ Γαργαλιάνων

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 12 Μαρτίου)
Μεσσηνιακός – ΓΑΕΤ Δίων
ΑΣ Τριφυλίας – Ζακυνθινός
ΓΣΜ Λύκαια – ΓΣ Γαργαλιάνων
Ρεπό: Απόλλων Καλαμάτας