Σάββατο, 18 Μάρτιος 2023 09:52

Στο… Πι και Φι: Πληρώνουν τα γκολ – γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Πληρώνουν τα γκολ – γκολ

Καλημέρα σας. Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα και Γαλλία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Χοφενχάιμ με εφτά σερί ήττες έπιασε... πάτο και το ματς με τη Χέρτα, που είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους.
Η “Χόφε” έχει ρόστερ για να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι να μάχεται για την παραμονή. Ψάχνει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Η Χέρτα χάνεται μακριά από το Βερολίνο (1 νίκη σε 11 αγώνες) και είναι η ώρα της Χοφενχάιμ για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξενείται από την ουραγό Σαουθάμπτον που έχει μόνο δύο νίκες σε 13 παιχνίδια μπροστά το κοινό της. Η Τότεναμ κυνηγά έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει.
Στην Ισπανία, η Βαγιεκάνο θέλει νίκη για να μείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά, αλλά η Χιρόνα είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί πάντως γκολ σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Το γκολ – γκολ είναι καλύτερη επιλογή από το να μπλέξουμε με σημείο.
Παιχνίδι που περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες είναι και το Τορίνο – Νάπολι. Η Νάπολι δεν χάνει με τίποτα το πρωτάθλημα στην Ιταλία, έχοντας 18 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Η Τορίνο είναι κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις και σε καλή κατάσταση. Εχει τα “όπλα” για να βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους, που επιτρέπουν φάσεις στον αντίπαλο.
Το γκολ – γκολ πληρώνει σε αποδόσεις διπλασιασμού και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Αρης έχει ως στόχο την 5η θέση και ο ΠΑΟΚ ελπίζει ακόμα και για τον τίτλο.
Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Αρη έχει επιβεβαιωθεί το όβερ 2,5. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θα έχουμε γκολ στο ντέρμπι.
Τέλος στη Γαλλία, η Μαρσέιγ καλείται να “ρεφάρει” την ισοπαλία με το Στρασβούργο στην έδρα της φορμαρισμένης Ρεμς που είναι στην 8η θέση.
Στο 2,40 αξίζει το διπλό για μια ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μετρά 10 νίκες σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια και μόλις μια ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Χοφενχάιμ – Χέρτα 1 2,12
Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2 1,82
Βαγιεκάνο – Χιρόνα G.G. 1.93

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Τορίνο – Νάπολι G.G. 2.05
Αρης – ΠΑΟΚ G.G. 2.07
Ρεμς – Μαρσέιγ 2 2,40