Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 12:15

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Κ21: Αποκλείστηκε η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 η Καλαμάτα ‘80 καθώς στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Γ.Ε. Ηρακλείου.

Η Καλαματιανή ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη που θα τις έδινε το εισιτήριο για τη ημιτελική φάση. Πέρα από το γεγονός ότι οι νεαροί “Λύκοι” δεν είχαν καλή απόδοση, ο τραυματισμός του Κοκονίδη στα μισά του 3ου σετ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες τους να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση. Αυτό σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Μπούρας με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” μετά το τέλος του αγώνα. “Ηταν μια ακόμη κακή ημέρα για εμάς” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Δυστυχώς τα παιδιά έπρεπε να διεκδικήσουν την πρόκριση την τελευταία ημέρα όπου υπήρχε και κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαμε στο πνεύμα του. Ημασταν κατώτεροι της βαρύτητας του αγώνα και δίκαια και πανάξια προκρίθηκε η ομάδα της ΓΕΗ. Συν τοις άλλοις προέκυψε και τραυματισμός του Κοκκονιδη στα μισά του 3ου σετ και προστέθηκε ένα ακόμα εμπόδιο στην προσπάθεια μας”.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα ‘80 κατάφερε να πραγματοποιήσει το στόχο που είχε στο φετινό πρωτάθλημα, που ήταν η πρωτιά στον όμιλο της Πελοποννήσου και από εκεί και πέρα να πάρει εμπειρίες από τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Τα σετ: 25-14, 25-13, 25-11.
Διαιτητές: Β. Οικονόμου, Λιάκου.
Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μιχ. Νικητάκης): Δασκαλάκης, Παπαδομανωλάκης, Καλαϊτζής, Μανιαδάκης, Γκούφας, Ε. Πουλακάκης, Δαμιανάκης (λ), Γ. Πουλακάκης, Λεκάκης, Σφακιανάκης, Βάζος, Σαλπιγκτής, Σουπιελίδης, Κατσαμποσάκης (λ).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Αλ Μπούρας): Αραπάκης, Κοκονίδης, Μπεζάτης, Ντερβίσι, Ξεροβάσιλας, Τομαράς, Βλάσσης (λ), Χειλάς, Ντάκουρης, Οικονομάκος.