Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 13:09

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Οι διαιτητές του φάιναλ φορ της Τέντας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Οι διαιτητές του φάιναλ φορ της Τέντας

 

Η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές, τους επόπτες, τις γραμματείες και τους παρατηρητές για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών βόλεϊ που θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου στην Τέντα.

Οι διαιτητές του φάιναλ φορ θα είναι οι Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), Αλέξανδρος Μυλωνάκης (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), Κωνσταντίνος Βουδούρης (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), Στυλιανός Παπακοσμάς (Σύνδεσμος Βορείου Ελλάδας) και Λεωνίδας Γεράνιος (Σύνδεσμος Πελοποννήσου).
Επόπτες ορίστηκαν οι Γιώργος Καπότης (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής), Νίκος Ζαρμπίνης (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής) και
Κροίσος-Παναγιώτης Σαμοθράκης (Σύνδεσμος Πειραιά και Δυτικής Αττικής).
Στη γραμματεία θα βρίσκονται οι Χρύσα Θεοδωρίδου (Σύνδεσμος Πειραιά και Δυτικής Αττικής) και Παναγιώτα Καπουράνη (Σύνδεσμος Πειραιά και Δυτικής Αττικής) και παρατηρητές διαιτησίας θα είναι οι Βασίλης Ράπτης (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής) και Γιώργος Γεωργουλέας (Σύνδεσμος Αθηνών και Ανατολικής Αττικής).
Να θυμίσουμε πως ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα, θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERTSPORTS 1, ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, θα αρχίσει στις 9.15 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-3 και ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 9.30 το βράδυ, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.