Σάββατο, 08 Απρίλιος 2023 19:52

Μια νίκη μακριά από το... όνειρο η Καλαμάτα '80, 3-0 τον Κέρκη Σάμου! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Μία νίκη μακριά από το... όνειρο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία - Volleyleague βρίσκεται η Καλαμάτα '80...

Οι "λύκοι" κατατρόπωσαν πριν λίγο στο Κλειστό της Παραλίας τον Κέρκη Σάμου με 3-0 σετ και έκαναν το 1-0 στις νίκες στα πλέι όφ της Pre League ανδρών.

Πλέον χρειάζονται άλλη μία νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ! Αυτή θα την κυνηγήσουν την Μ. Τετάρτη στη Σάμο και αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία στην έδρα τους στις 19 Απριλίου. Στο σημερινό ματς η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη είχε τρομερή συμπαράσταση από τον φίλαθλο κόσμο (πάνω από 600 άτομα) που δημιούργησε "καυτή" ατμόσφαιρα.

Στα δύο πρώτα σετ η Καλαμάτα '80 ήταν φανερά ανώτερη και τα κατέκτησε εύκολα με 25-21 και 25-20. Στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι δυνάμωσαν πολύ το μπλοκ και πήραν εξ' αρχής σημαντική διαφορά 7 και 8 πόντων. Με το σκορ στο 13-21, οι "Λύκοι" έκαναν μια επική ανατροπή και με δυνατό σερβίς και εξαιρετικές άμυνες γύρισαν το παιχνίδι και πήραν και το τρίτο σετ με 25-23!

Στο τέλος παίκτες, τεχνικό τιμ, διοικούντες και κόσμος πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη, με τα μεγάφωνα να παίζουν το "μαντίλι καλαματιανό"!

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"