Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 11:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο”, λέει ο Π. Ντάκουρης για το ματς της χρονιάς με Κέρκη

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο”, λέει ο Π. Ντάκουρης για το ματς της χρονιάς με Κέρκη


Νευρική και αγχωμένη παρουσιάστηκε τη Μ. Τετάρτη στη Σάμο η Καλαμάτα ‘80, με συνέπεια να ηττηθεί με 3-0 σετ από τον Α.Σ. Κέρκης, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ ανόδου της Pre League ανδρών.

Ετσι όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, την Τετάρτη του Πάσχα στο Κλειστό της Παραλίας.
Οι “λύκοι” έχασαν προχθές την πρώτη ευκαιρία για άνοδο στην Volley League, αλλά εμφανίζονται πεισμωμένοι να τελειώσουν τη δουλειά στην έδρα τους, έχοντας και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου.
Η Καλαμάτα ‘80 άλλωστε, είναι αήττητη ενώπιον του κοινού της, ενώ μετρά μόλις δύο ήττες σε όλη τη σεζόν. Τον Α.Σ. Κέρκης τον έχει κερδίσει μάλιστα στα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια και καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της στον αγώνα της χρονιάς. Διότι ο νικητής θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία (το πρώτο το πήρε η ΑΕΚ στην κανονική σεζόν). Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα ‘80 έχασε τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία με την Ενωση και έχει δείξει φέτος ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Pre League.
“Εχουμε πεισμώσει πάρα πολύ και θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το εισιτήριο της ανόδου. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα με τον κόσμο μας. Ολη τη χρονιά μας στηρίζει και θέλουμε να κάνει το ίδιο σε κόσμια πλαίσια και σε αυτό το παιχνίδι”, λέει στην “Ε” ο Παναγιώτης Ντάκουρης. Ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 τονίζει ότι οι “λύκοι” είναι αήττητοι φέτος στο Κλειστό και πρέπει να το διατηρήσουν, ώστε να έρθει η πολυπόθητη άνοδος. Για τον δεύτερο τελικό στη Σάμο σημείωσε ότι: “Εμείς χάσαμε, δεν μας κέρδισε η Σάμος. Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά για την προσπάθεια Εχουμε τώρα μια δεύτερη ευκαιρία”.
Ο Παναγιώτης Ντάκουρης κάνοντας τον απολογισμό του ματς είπε: “Ξέραμε καταρχήν ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Σάμος μπήκε, παίζοντας σκληρά. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ με το γήπεδο, που ήταν κοντό. Παρ’ όλα αυτά μέχρι το 20-20, ήμασταν μαζί στο σκορ. Δύο λάθη μας στέρησαν ουσιαστικά το πρώτο σετ και κάποια αμφισβητούμενη φάση που δόθηκε υπέρ της Σάμου. Στο δεύτερο σετ , η Σάμος με τον αέρα του 1-0, μας πίεσε περισσότερο. Πηγαίναμε κοντά μέχρι το 16-16 και κάπου εκεί χάθηκε το δεύτερο σετ. Στο τρίτο σετ, ανασυγκροτηθήκαμε, έγιναν κάποιες αλλαγές. Το σετ χάθηκε 26-24, αλλά έγινε μεγάλη μάχη. Θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε πάλι με δύο διαιτητικά λάθη. Αυτό που μας μένει όμως, είναι ότι δεν ήμασταν αυτοί που έχουμε συνηθίσει. Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση”.

Πάσχα στο γήπεδο!

Η αποστολή της Καλαμάτας ‘80 πέταξε χθες το απόγευμα από την Σάμο στην Αθήνα και από εκεί επέστρεψε οδικώς στην Καλαμάτα. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο γυρίζουν στο γήπεδο. Οι “λύκοι” θα κάνουν Πάσχα στο Κλειστό, καθώς η κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση.
“Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτόν τον τελικό”, λέει ο Π. Ντάκουρης.