Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 10:42

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Γράφει ιστορία σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Γράφει ιστορία σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Καλαμάτα ‘80…

Σήμερα οι “Λύκοι” είναι αντιμέτωποι με την ιστορία, μιας και καλούνται να φέρουν το μεσσηνιακό βόλεϊ στην πρώτη κατηγορία μετά από τρεισήμισι περίπου δεκαετίες!
Η Καλαμάτα ‘80 αντιμετωπίζει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας τον Κέρκη Σάμου και με νίκη πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις 1-1 νίκες στα πλέι οφ ανόδου της Pre League ανδρών και σήμερα θα γίνει γνωστή η δεύτερη ομάδα μετά την ΑΕΚ που θα πάρει το εισιτήριο ανόδου για την Volley League.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη είναι αήττητη φέτος στο γήπεδο της, έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες απέναντι στον Α.Σ. Κέρκης και καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της για μία ακόμη και τελική φορά.
Οι προπονήσεις των “Λύκων” συνεχίστηκαν ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα και όλοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο, αυτόν της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Ενα στόχο που τον κυνηγούσε τα τελευταία χρόνια με μεθοδικότητα η Καλαμάτα ‘80 και που τώρα έχει φτάσει στην… πηγή για να πιει νερό!
Στην προσπάθεια για νίκη – άνοδο θα συμβάλει και ο κόσμος που είναι δεδομένο πως θα κατακλύσει κάθε γωνιά του Κλειστού της Παραλίας, για να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη της ομάδας του Παναγιώτη Ντάκουρη.

"Από νωρίς στο Κλειστό"

Μια πρώτη γεύση για το τι θα γίνει σήμερα στο Κλειστό είχε δοθεί πριν δέκα ημέρες στον πρώτο τελικό των πλέι οφ… Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως έπειτα από απόφαση της διοίκησης η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο και η έκκληση είναι οι θεατές να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο. Μάλιστα η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας έβγαλε ανακοίνωση χθες βράδυ αναφέροντας: "Λόγω του υπερβολικού ενδιαφέροντος για τον τελικό των Playoffs Ανοδου στη Volleyleague με αντίπαλο τον ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, προτρέπουμε τους φιλάθλους να προσέλθουν αρκετά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού. Επίσης ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι έχει επανέλθει πλήρως η λειτουργία του χώρου στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Η ομάδα της πόλης μας δίνει τον πλέον κρίσιμο αγώνα για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία - Volleyleague με έναν άξιο αντίπαλο, έναν αγώνα υψηλού θεάματος και δυσκολίας. Ζητούμε την στήριξη όλων των φιλάθλων της πόλης μας για να λάβει η ομάδα μας τη μέγιστη ώθηση στην προσπάθεια για τη νίκη! Η παρουσία σας και η φωνή σας είναι σημαντική!
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!"

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος και Ονόπας και παρατηρητής ο Πέρρος.