Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2023 10:39

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για νίκη – πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ με Αμαζόνες

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για νίκη – πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ με Αμαζόνες

Ετοιμος για τη νίκη πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Pre League γυναικών είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας που υποδέχεται σήμερα στις 7 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τις Αμαζόνες.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά το περασμένο Σάββατο, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της με 3-1 σετ και πλέον καλείται να… μιλήσει η έδρα για τα κορίτσια του Απόλλωνα.
Στις τάξεις της καλαματιανής ομάδας υπάρχει αισιοδοξία και προσμονή για τον σημερινό αγώνα, που θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Σε αυτή τους την προσπάθεια οι ασπρόμαυρες θέλουν τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης, προκειμένου να δώσει δυναμικό “παρών” στο Κλειστό και να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη στην προσπάθεια για πρόκριση.
Σε περίπτωση νίκης ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στους τελικούς για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (με μειονέκτημα έδρας) που έκαναν το 2-0 στις νίκες με τον Πορφύρα.
Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Μιχάλης Κουτσούλας (Δυτικής Αττικής και Πειραιά) και Λεωνίδας Γεράνιος (Πελοποννήσου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταύρος Μαυρικίδης (Αθηνών).