Σάββατο, 03 Ιούνιος 2023 11:34

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πήρε τη Γαλλίδα Αντελίν Ομπρί

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν η Αντελίν Ομπρί. Η 25χρονη Γαλλίδα πασαδόρος συμφώνησε με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που ενισχύεται για να πετύχει την άνοδο στην Volley League γυναικών.

Η Ομπρί αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα της με την Αλούιν και στην Κροατία με την Καστέλα, η οποία συμμετείχε στο CEV Cup, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Κ19 της Γαλλίας. Πρόκειται για αθλήτρια με παραστάσεις, που προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του Απόλλωνα. Θυμίζουμε ότι η καλαματιανή ομάδα έχει αποκτήσει ακόμα τη Φάκη από τον Α.Ο. Θήρας και την Αρβανιτοπούλου από
τον Παναθηναϊκό.
“Η διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Adeline Aubry. Η Adeline αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει ύψος 1.80. Η 25χρονη Γαλλίδα αθλήτρια έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες O.K Kastella (Superliga Croatia),Halluin France, cev cup,Vandoeuvre Nancy, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Γαλλίας για 3 συνεχόμενα χρόνια. Ευχόμαστε στην Adeline μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.
Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα ανανέωσε την Πέμπτη και τη συνεργασία της με την Αννα Μαυροειδή, αναφέροντας ότι: “Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται μαζί μας ή Άννα Μαυροειδή! Η Άννα αγωνίζεται στη θέση της πάσας, ενώ προπονεί και τμήματα των αναπτυξιακών μας ! Ευχόμαστε στην Άννα μια καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες”.