Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 12:10

Νέες μεταγραφές ετοιμάζει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Νέες μεταγραφές ετοιμάζει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Ριζικές αλλαγές έχουν γίνει, αλλά και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η Καλαματιανή ομάδα θα είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια κάτι που φαίνεται και από τις έως τώρα κινήσεις της διοίκησης για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο, κάτι που δεν ήταν ο βασικός στόχος τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα έπρεπε και η ομάδα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Pre League, ως μια ομάδα με κυρίαρχο στόχο την άνοδο.
Οι κινήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αφορούν ανανεώσεις, αλλά και ενίσχυση με έμπειρες αθλήτριες, που θα βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος.
Σε ότι αφορά την ενίσχυση έχουν αποκτηθεί η 25χρονη ακραία Ζωή Φάκη, η 24χρονη κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου, η 25χρονη Γαλλίδα πασαδόρος Αντελίν Ομπρί και η 21χρονη κεντρικός Κατερίνα Κοκότη. Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί αφού στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 4 αθλήτριες, σε όλες τις θέσεις, πλην της πασαδόρου, αφού υπάρχει η Αντελίν Ομπρί και η 21χρονη Αννα Μαυροειδή, που είναι η πρώτη αθλήτρια που ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Απόλλωνα. Για την ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις και με άλλες αθλήτριες από το υπάρχον δυναμικό για να ξεκαθαρίσει ποιες θα ανανεώσουν και ποιες θα αποχωρήσουν.
Από την αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα είναι η Αργεντίνα διαγώνια Ανάι Τόσι, η οποία πήγε στις Αμαζόνες, καθώς και οι Ελπινίκη Ζωΐδου, Ειρήνη Τσομπανίδου, Ξένια Ξάνθη, Σταυριάνα Σερελέα, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την Αμερικανίδα ακραία Ενια Φάϊλο, τη ακραία Νίκη Κόλλια.
Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα βρίσκονται η κεντρικός Λίνα Αποστολοπούλου και οι αδερφές Νίκη και Ειρήνη Γιόλλα, λίμπερο και πασαδόρος αντίστοιχα.
Στον Απόλλωνα περιμένουν από την ΕΟΠΕ να γνωστοποιήσει την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ώστε να προγραμματίσουν πότε θα ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.